Da i mene istoto mi go rekoa vo 36nedela da se prijavam bo bolnicava vo koja ke se poragam i od togas tamu ke mi gi pravele pregledite....a od 38ned nekakov dr vid na pregledi ke imalo, no ne znam kakvi ke se...
Топол восок или со стапче или со раце. Ама јас користам нитрилни ракавици од почеток на работа, не сум си дозволила клиентка да допрам со гола рака првоод хигиенски причини... Ја многу кратко работев топол на Депилеве и таков беше зезнат, башка не ги вадеше кратките влакненца и ја мн се нервирав, па си преминав скроз на шеќерна паста. Раат сум.
Ми се случува нешто последните 3-4 дена мислев дека ќе помине ама ете сега пак. Во одредени моменти чувствувам општа слабост во мускулите, малаксаност значи нешто слично кога сум болна. Ако сум дома ок е, поминува ама ми се случува и надвор и морам во моментот да седнам зашто нозете не ме држат. Во понеделник сум на лекар ама ме интересира дали на некоја од вас и се случило.
Не, не може пред година и пол. Не е тешко да се одреди на преглед кога ќе го видат ќе ти кажат која недела е.
Охоо, можеш и тоа како Исто си плодна како и претходно Другарка моја, со царски, 13 месеца и се разлика Воа уште не беше проодено, другово го роди Па и ти си ко гинеколозиве..шо дунди си видела
Хани, ја гледам повеќе дунди него гинеколог траст ми. И тоа коа ќе им влезам детално, не смее влакно да остане. Ние дури и повеќе зјаеме у дунда него гинеколог. Он пика внатре и чао пријатно. Ја можам да бидам причина за неверства, лош пилинг, лоша фризура и сл... Башка да се чудиш жениве демек сите се hard to get, а мене како ми се соблакаат... #шала
Абе со ракавици и она правеше ама ти викам такво нешто прв пат у живот ми се дешава...ајде готово веќе, памет за друг пат Уште се лепам доле, кога соблакам гаките ми се лепат, а колку ли кокосово ставив вчера за да излезе восокот...пфф глупава ми иде да и идам сега да и треснам една ама ајде, шо е крива она, само работи таму....
Значи жено ме изнасма. Пиев вода и пола на тастатура ми отиде.. Да бев од Ск без размислување ќе дојдев кај тебе
Не се нервирај... Биднало веќе. @Среќичка тоа не значи дека нема да дојдеш накај Ск и да се дружиме..
Нервирам се и шо се зезнав и закажав кај нив, се нервирам и од неа шо врска немаше, се нервирам и шо цело тело ме боли сега и половина и нозе и дунда и газ и се осеќам ко воз да ме згазил, башка шо беба се превртуваше нооон стоп додека се глупираше оваа на мене па и за неа се нервирам шо толку многу ми мрдаше, ама ептен Ќути ќути, нема да се смирам неколку денови ми се чини
Со 4.7 железо. Хемоглобин под 100 не падна, ама терапијата и него ми го качи. Инаку од 15 нагло ми падна за еден месец железото.
Па те ожежела малце, те повторувала и те тегнела лошо. Малце ти е малтретирана кожата, ќе смири за некој ден. Не ти препорачувам ништо зашто е специфично место и само 100% пудра користам за тој предел и после не смее да се бањаат минимум 2 саати за да не развијат алергија. Многу битен момент, не знам дал ти кажале. Јас досега сум немала проблеми фала богу...
Да, знам. Така и направив. После 2 саати се туширав и она ми го кажа, ама и од порано знам кога одев редовно на депилација...