Тука ке добијам набрз одговор... Работат матичните гинеколози? Кај Надица Героска да не е некоја? Работи Наде?
Јас имам од бутик за трудници Ева два пара, 8 месеци ги носам не мрдаат, секој втор ден ги перам, имаат и они достава до дома види на фб
Ева беше во Буњаковец? Доле во подрум? Оти првата бременост купив панталони од кај нив 1500 денари, не бев задоволна баш. Ама ако немам од каде, ќе мора од кај нив,ако прават достава до другите градови оти не сум во Скопје и не доаѓам набрзо...
Фала! Ајде ке кажеш утре како е со пациенти.. сакам да отидам на незакажано, зашто ако ми закажува тоа ке е тек наредна недела... а до тогаш не ми се чека.
Да да тоа е, и јас купив и панталони и фармерки од нив не бев задоволна ама хеланките топ ми се погодија, сега прочитав дека за Скопје имаат бесплатна достава а за другите градови незнам пиши им.
Кај се наоѓа чисто да знам ?? Сега веке ми е касно за се , на крај на бременост сум 34+5 сум ама мака видов цела бременост , ке се пораѓам во Плодност , таму планирам и брисот да го направам , ама добро би ми дошла препорака за понатаму
@Happyinlove малку со задоцнување одговарам, прости. Овде иако сме во тотален карантин прегледите за бремените си течат во најнормален ред. Минатата недела бев да вадам крв за приска тест, утре ќе одам за крвна слика а во среда ќе правам скрининг. Ситуацијата е каква што е ама мора и да не следат. Вооружени сме со маски, дезинфектанти, ракавици и се надеваме на подобрување. Овде последните 24 часа загинале 350 луѓе Бидете внимателни многу.
@Joki99 Им пишав не ми одговорија. Ми пишаа Ева, два пара ќе земам од нив тегет и црни за 1350 денари. Тоа не е ич скапо. Фала ти ептен. @Monella не, ама само за тоалет се зборува сега со коронава, па не ме чуди у психа што ми влегла.
Ваљда не Не сме планирале, па ако е изненадување ке биде баш изненадување Не бе нема шанса да е бременост, направив тестови 2 пати... Нешто немам абер да добијам и осеќам ни дека нема да добивам за брзо, гради не ме болат како што ме болат пред добивање, никаква промена.. ми доцни 14 дена веќе
Што и текнало да забушава,навивам за изненадување,една поговорка: Ако немаш трето дете,џабе ти се двете. Ова дека јас сум трето па се тешам