Аа заборавив да ви кажам дека таа што ме гледаше докторката, ми вика,со маж ти слободно односи секој ден без пазење, па ќе видиш деновиве вика ако не те фатат болки или ти падне чеп или ти пукне водењак, тогаш на 26ти те чекаме за цтг и преглед
Докторката ти дозволи односи со свршување внатре? Јас незнам како ќе го натерам сопругот после синоќа како ме гледаше исплашено заради мислата дека породувањето почна а и самата незнам дали ќе можам од страв. И мене ми стана чудно како таму мирно а кога сум дома не застанува, од инает ми оди
Претпоставувам дека сте затворени дома, но ако некоја има потреба од маски, а не може да најде ова ми искочи на фб.
Абе млади доктори и докторки се тука се, таа ми кажа, да Јас колку време му се немам доближемо на мм, баш сега ќе му дадам, до секс ми дошло, едвај се вртам во кревет како мечка некоја сум, ич ама ич немам желба за ништо. Мм нема гајле, он не се плаши од ништо, таков карактер е, денес му реков да ме носи до болница да не одам со автобус, едвај направи некако да излезе од работа и ме однесе, ама имаше неколку трудници на ред и ќе чекав саат време, па му реков да си иди оти ќе задоцнам. Ми вика звони кога ќе завршиш ако сум во градот да дојдам да те земам. За 2 саата завршив и му звонам вика не можам сега имам раб иди си со автобус или со такси Си викам, овој кога ќе ме фатат болки ништо чудно да ми рече земи си торбите и викни си такси и оди во болница, па кога ќе завршам ќе дојдам Таков е и страшно ме нервира таа негова ноншалантност кога се работи за здравје, за дете, за нешто што е побитно од работата..... Болницата е некако надвор од градот и не можам без превоз да си одам и морав или со едното или со другото и земав автобус, сама во него, жив човек немаше, исто и во болницата, на капија 3-4 стојат ти мерат Т, па испрашуваат каде ќе одиш, имаш ли закажано, зошто, како....ептен за никаде ситуацијата со овој вирус значи, ама затоа насекаде чистат, дезинфецираат, народ нема, тоа е ок барем.
Ne sum probala na gladno ama eve uste me boli stomak zeludnik mn mi e tesko,neznam dali ima nesto zamena za nego ,pobatavte vie ili ne ?
Izmeri pritisok kolku ti e ikrvna slika proveri si dali ti se ok proteinite ,ja vcera imav isto taka se iskon. So maticnata mi rece da proveram pritisok kolku mi e i mi barase posledna krvna slika da vidi dali mi e ok. Noze gore krevaj poveme voda i izbegnuvaj sol
Ovaj lek e najstar i najdobar za podobruvanje na krvna slika.Licno mene samo ovaj lek mi pomaga.Sekako deka ima i drugi preparati,no konsultiraj se genikolot koj preprat bi ti go preporacal.
Bas bev da proveram krvna slika pred 2 dena.Proteinite ne mi gi imaat provereno. Sega treba povtorno da odam.Se drugo gore dolu e ok. Ti blagodaram
Izmeri si sega momentalno kolku ti e pritosokot i prati go celo vreme kako se dvizi da ne ti e visok slucajjo obav poveke voda pij i krevaj gore noze
Закажи. Има психијатри / психотетерапевти што држат и преку камера сесија, ако не веќе и сите сега со ситуацијава. Не се секирај за бебето, нема да му биде ништо
Јас го пијам, тахикардија имам од него, најубаво ми е на гладно сабајле ако го пијам. Ако го пијам на јадено ми се дува стомакот и ништо не можам да јадам после тоа а жива гладна сум.
Да,чепот е . Затоа што они сметаат во недели, а според недели се 10 месеца.40 недели дели ги со 4 недели, испаѓа 10. Затоа и така рекла докторката, според нив сме 10 месеци трудни, арно си кажала Како зошто? Затоа што мајка природа не создала така, две ѓи родив природно..без епидурал без бакрачи..царски оправдувам само ако се има проблем.