@Megi88 честитки! Нека ви е живо и здраво, големо да расте! Ајде не се плашиме, само нека идат бебињата ))
Феминки, си правев некои вежби за истегнување за нозете и грбот, малку се виткав во стомакот и сега гледам малку крв ми потече. Не ме боли, ама на мисла ми е. Не е чиста крв, туку онака како розе вино исцедок. Што мислите треба веднаш на болница? Инаку, 39 недела сум.
Stanav majka ubavici Momata ziva zdrava se rodi sabajle vo 10:35 Teska 3300 i dolga 51cm Da dade gospod site da minete lesno i ubavo pozz od mene i Ela ❤
Женски еве инфо ако не сте виделе веќе https://sdk.mk/index.php/makedonija...-zarazeni-i-somnitelni-trudnitsi-so-kovid-19/
Мене ми рекоа во болница, ако видам крв како менструација или ми пукне водењак или имам болки кои траат некое време ќ, да зимам торбата и да одам во болница. Така и за тебе мислам ама гледај следи ти болки имаш ли? Ако немаш воопшто болки,не брзај за во болница, чепот и да падне може и неколку дена да поминат за да почнат болките и пораѓајот.
Не, немам болки, не е црвено како менструација туку само малку розево. Ајде белки ќе падне чепот. И јас тоа прво помислив кога видов розево. Не планирам да одам во болница сега специјално, бебето си мрда, не е дека тече крв без престан. Јас си мислам од вежбите за истегнување дека ми е, ама ај нека изненади и нека биде чепот.
Честитки за новите мамички, да сте живи и здрави и вие и бебенцата. Една молба до вас. Кога ќе имате време да споделите какви се условите сега за раѓање со оглед на состојбата, за овие идните испаничени како мене да се смират