@Kallias2 Честиткии Женски да ве прашам, колку е нормално долу кај матката да се чувствуваат болки? Не е болка што боли па престанува. Туку константна болка..посебно при движење.. а колку се движам сега ,скоро ич. Само низ дома стандард што подработувам минимално. Само насабајле кога станувам не ме боли, најверојатно дека сум одмарала. А и приметив дека ми се стврднува понекогаш стомаков. Вчера бев на контрола, се беше супер. Сега малку ми оди на памет ова дека веќе не ги пијам утрогестанот, не се боцкам со депо.. инаку 26+4 сум
Ниско, доле напред? Јас на моменти имав такви болки, баш се погоди и кога бев на ехо др. ми кажа дека ми се од гасови и ако повеќе од еден ден не сум била по голема нужда.
Да, долу ниско. Гасови немам, кога имам не се воздржувам , а за голема нужда одам можеби еднаш на 3 дена. Ама од секогаш така одам Добро бар да не е нешто опасно, се ми се мотка низ глава. Фала ти
@Kallias2 баш те мислев дека нели денес терминот ти беше , честитки нека е жива и здрава куклата, на исти ден со ќерка ми ќе слави роденден
Па да, не би требало да е опасно. Види баш како ќе си деновиве. За утеха и со син ми имав такви болки околу 30та недела. Гушки
Леле сега гледам. Честитки мила. Те читам уште од пред некоја година и многу ми е мило и за тебе и за синчето. Гушки
Па би требало прогестеронска терапија, оти не е добро ако е омекнато...ќе почне да се отвара. Или брисеви да не има некоја бактерија да прави проблеми.
Nisto ne mi kaza ni sto da pravam nit nisto,ne znam kaj da odam so ogled na situacijava so korona . Ke pocnam so ddimeri prvo
Лакуните обично покажуваат дека старее постелката и сепак е рано, а зрелост на постелка ти кажа? Да не се калцификати?
Рано и е да зрее, имаш ли досега дидемери проверено до сега. Провери побрзо...со клексани ќе средат, не се плаши.