Денес бев на ехо,бебо е ок ,одговара за неделите измери детално се,а цервиксот го измери прво 30мм,па 27мм па 29мм ми олесна кога измери 30мм а после видов во книшката дека ми пишал 27мм ,е сега незнам шо да кажам. Не рече ништо ни серклаж ни за мирување белким ќе истерам до крај со оваа должина. Инаку машко е и нон стоп се криеше,затоа ми направи и вагинално ехо ,ептен непријатно ама издржав. @Kallias2 здраво и живо да е бебчето
Napreduva bepceto super si e.Spored merkite edna nedela e ponapredno.Ti blagodaram mnogu. Utre odam obavezno da proveram ddimeri pa so gospod napred.
И јас привремено ги имав, баш прашував овде ама изгледа е нормално. Јас и ако седам подолго кога ќе станам имам болка долу , ама да се раздвижам или по некое време да седнам во некоја убава позиција, ми поминува. И ако подвижам малку подолго, ме заболува , некако ме затргува...
Е јас сега мускулно осеќам болки долу под задникот , ко да имам вежбано со денови , синко ме мава ли мава , со газето под града некаде , ко ке се натрти воздух немам хаха , шо значи нормални ни се болкиве само мора да си се консултираме, што е сигурно сигурно е
А за стврднување на стомакот, како го осеќате тоа? Мене навечер, посебно после вечера, осеќам како преголема подуеност, како да ќе ми пукни стомаков, ми затежнува и дишењето и малку продвижувам низ соба ама ми затежнува и седнувам во положба во која ќе се осеќам полагодно. Значи ко да се дујам одма од под гради....Ама нез дали е тоа стврднување....
Se slucilo na nekoja od vas da vi se namali skroz apetitot vo 8mi mesec ?si jadev jormalno nekad i poveke od sto jadev predhodno ama eve poslednive skrooro 2 nedeli voopsto nemam apetit skoro i da ne jadam,a i toa sto ke go jadam od se mi e nekako tesko na zeludnikot ,me boli stomakot znaci bukvalno od sce sto i da jadam me boli stomak,kako za vo wc,nekogas mozam da otidam nekogas ne .
Дишењето допрва ке ти затежнува хихи , јас веке скоро и да не спијам на секој сат се будам барајќи воздух , меше се стрднува периодично , кај мене пид града му било газето и тука ме стега , порано само навечер имав стврднувања сега и преку ден но се ќе издржиме , се за нашите најмили ***
Јас сум 27+6 и ми се изгуби апетитот. Јадам два пати во денот. Претходно јадев многу повеќе. Си мислима да не е до таблетите за железо.
Дали некоја од вас планира да заледи матични клетки? Гледав за плаќање на рати на биосаве ама многу им е висока цената
Zdravo devojki!Ve molam za mislenje/iskustvo ako nekoj se soocil so vakvo nesto.Sabajlevo koga bev vo wc zabelezav deka vo samiot izmet ima krv i pri brisenje na hartijata imase tocka krv.Mnogu sum isplasena Inaku bremena sum 17nedeli i imam redovna i normalna stolica do sega.