Ако си имала потврда столица крвта може да е од пукање на кожичката кај анусот. Ми се дешавало и мене. А ако има крв во самиот измет тогаш веднаш на лекар.
Да, всушност тоа кај мене е мочка, очигледно не се празнам добро и ми течат капки без да осетам. Мирисни ако има мирис не е страшно. Плодовата вода нема мирис.
Која е докторката? Браво за неа. https://www.crnobelo.com/novosti/do...-ubavo-e-koga-kje-te-prashaat-dali-se-chuvash
@dunika @Srce @Enci200 Девојки вие што сте при крај, дали чувствувате менструални болки последниве денови? Вчера и цело сабајле ги имам ама многу многу слаби, не се со прекини, него се константни... Цело време чекам појаки болки но ништо Имам и здрвувања на стомакот но ништо болно...
Да, уште тогаш еднаш прибав со масажа. Ама сега имам ко терапија, на секој саат да се масирам Првин една града, па 10 мин пауза па друга, па после саат пак. @srce-9 со таква крема за брадавици ми рече да се масирам (ланолин) таа што се става бебе кога цица да не ги раскрварува брадавиците.
Не, јас ништо не осеќам, мислам дека има нешто со мене не во ред. Може сум премногу еластична,од што вежбав гимнастика порано и јога пред некое време. Ако имаш, тоа е нормално. Само малку од вчера почнува да ми тежи долниот дел од стомакот, и не можам брзо да станам, да се завртам,одењето ми стана потешко...
Некоја online страна кај што има убави тетра пелени со дизајн дали знаете да ми предложите мешиња,сакам да порачам.
https://www.facebook.com/hellobabymk/photos/a.904562636317681/2733947863379140/?type=3&theater Овие беа тетра нели?
Јас почнав да осеќам болки после прегледов, абе кичмата ме боли во крстот и колковите едвај одам Накривнувам цело време, ми се мокри нешто често и тоа е засега. Се надевам ќе почнат посилни болкиве и ќе биде поскоро.
Ништо не осеќам како можна најава:/ Потешко ми е вртење и станување ко што спомна Енци,општо спиењето ми е мачно,м.м рече сум офкала,ама тоа е кога ме болат колкови) Иначе беба е доста активна,особено навечер,стомакот ми игра како јајце пред пукање,и еднаш два пати знае да ика во интервали од 10 тина мин. Каква е ситуацијата кај вас со активност? Велат дека треба(но не мора) да се потсмири бебе непосредно пред искачање..
@Kallias2 , честиткиии! Здрави живи и весели да сте! Ете бидна, супер шо си поминала добро се читкаме
Devojki ke ce zamolam za info jas sum 23ta nedela dali nekoj moze da mi kaze koga treba i kade moze da ispitam skrien seker so ogled na situacijava
@maremaca29 хемостаза може да испиташ во коснозглобна т.е Св.Еразмо тие сега испитуваат поради ситуацијата во трансфузија,кажаа и на вестите
И мене ме интересира дали се смируваат бебињата пред пораѓањето. Ако е точно моето изгледа уште ќе седи внатре, нон стоп си мрда.
На денот кога ќе биде пораѓајот ќе се смири скроз, нема да го осетиш многу, само како бутка да излегува, како скаменување ама со болка менструална, силна, како да ти се оди во вц. Кај мене барем така беше во сите 3 бремености. Со лесно и чекаме мекици. Моите се изедоа сите
Баш ме израдува сега . Еве го внатре фудбал игра мислам, клоца на сите страни, стомакот се тегне де натаму де наваму. Дури и болки прави силни уфф А кичмата ме нон стоп боли кога одам, едвај станувам. Одам до вц и само по некоја капка а мислам ќе се измокрам.