Мислам дека тие се лажните болки. Не боли ама многу е непријатно и не верувам дека вистинските се исти, претпоставувам вистинските болат многу повеќе.
Бракстон Хикс се. Тоа што на едно место ти се стврднува и турка е бебето. Кога се лажните буквално цел стомак е како тврд баскет.
Zdravo mesinja.Prasanje za treto tromesecije.Samo sto vlegov vo 7 mi (pred 1 nedela) mnogu tesko se osekam.I so odenje,ne mozam mnogu da se dvizam se umoruvam,mi tezi cela snaga kako planina da nosam.Samo mi se sedi,ne mi se mrda zs so dvizenjevo sum haos tromava dotuka biduva hehhe...Ponekogas sram me fajka kako 90 godisna baba... Dali ova cudo e normalno hihi?
Јас понекогаш осеќам како менструална болка долу во јајниците, некогаш ми трае 10 мин...Ама тоа еднаш во денот, а ако станам или се раздвижам поминува. А стврднување некое особено не осеќам, освен после јадење мислам ќе пукнам...
Мешиња дали користите перница за трудници и што мислите за неа.. сакав да ставам слика ама не ми успева изгледа незз како
Да јас користам и искрено незнам што би правела да не ми беше таа. Особено како повеќе растеш по потребна ти е, барем кај мене беше така. И јас ти ја препорачувам
Да, презадоволна сум, кога одиме на гости кај мајка ми сум жива не наспана. Ја купив уште во 4 месец. Мислам дека после ќе ми служи и за доење.
Гледам после и за бебенцето може да се користи како заграденко е во неа... колку пари ѓи купивте гледам на нет по 1600
@dunika како си? Често те помислувам, а послабо те има низ темиве во последно (или само ми се чини)? Што вика бебка ваша, спремна е за излегување?
Јас без перницата неможам да се замислам. Многу ми олеснува спиењето јас сум презадоволна а плус и послем бременост можеш да ја користиш.