Моето е многу активно цело време мрда дури се прашувам дали некогаш спие. И мене доле многу ме боли бев на преглед денес свртено е со главчето надоле дури во каналот веке навлегува и затоа ме болело доле....
Он лајн јас купував од бебе супермаркет лококроко од една струмичка фирма и се ми стигна преку карго бебесупермаркет не наплаќа за карго.. има и други страни за онлајн нарачки.
Жени утре ќе одам Чаир и книшката здраствена ми ја нема нигде, ја превртев цела соба ја нема, бараат ли книшки за преглед?
Само на мене ми е претерано жешко? На кимони седам и само ме критикуваат, да не сум седела така. А јас се чувствувам како во средина на Август. Прежешко ми е, седејќи се потам. И на вас ви е така? Нормално е?
Девојки дали сте размислување зс Мене само на шалтер ми ја барале книшката. Ама мислам дека ако им кажеш дека ја имаш заборавено нема да ти прават проблем. Усно ќе им ги кажеш податоците што им се потребни.
Дечки кој е нормален притисок за трудница? 2 дена како главата да ме боли измерив притисок во 10 ми беше 135 ( и како над 135 )со 80 а сега ми е околу 130 со 70,80 Од секогаш ми е 120 со 80 или низок Имали простор за загриженост? Има ли некоја со притисок што е од 23+ ?? Оф не дај боже само тоа да ме спотера Не сакам да мислам одма на најлошо
Ви тежи бебчето бе ? Ја сум 33+3 и еве денеска и вчера, абе ме корне надолу.. дури потклекнувам дури одам. Место за паника ?
Тоа е ок така? Сега пред некој ден бев на контрола и брисеви, све беше океј. Тек следно сум крај на месец кај матичната , и за некои 4 недели во Плодност. Да паничам или ? хехе
Уште нешто ми текна, каков ви е папокот? Мене ми е испапчен, и од околу кафеав (потемен отколку што ми е бојата на кожата).
Ja sum isto kako tebe 33 +3 mi tezi no ne mi pravi problem napred kolku so mi prai problem so kicmata. Kolku ti e tesko bebceto ?
Мене сега откако сум само дома поради коронава, кога ќе излезам кратко и после тоа ме болат мускулите...посебно ако качувам скали.
Decki da ve prasam za iskustvo deneska malku se isplasiv na ctg bebe spie jadov i blago i koka kola i se no dali zosto bese nautro spie ne bese aktivno dvapati mi pravea i isto i prethodniot pat bese...a navecer e aktivno mozebi ne kako do pred 2-3nedeli no sepak e akticnio nekogas duri me boli od sto tolku mrda 38+3 sum inace i kontrkacii nema na ctg ne pokazuva, dali ima potreba za griza?...Denes cel den mi e za nikade....a i veke nedela dena kiselini me ubivaat, nekako mnogu se osekam teska koga se dvizam se zadisuvam pa i od tie maski veke amn...nemozam da disam, za spienje nikako ne mozam da se namestam.....