За корона брис,дали земаат само на тие што се пред пораѓај? Јас имам закажано прв скрининг за во среда ама беше во 16:30. Чекам нов термин Фала за инфо. Кај котларова следам бременост,втора
Јас сум утре на трет скрининг во Ремедика, пошто сум од Гевгелија право ќе се договорам кога следно пак да одам и за пораѓај. 31+5 сум немам уште многу време се надевам дека ќе се смири ситуацијата и ќе биде се во нормала
Женски тие што сте од Скопје, каде проверувате крвна слика и уринокултура приватно и колку е од прилика. Се утепав вртејќи по лабараторииве и никој не крева...а сакам следната недела на трет скрининг кога ќе правам да имам веќе се проверено
Околу 550 денари платив, комплет крвна слика со урина во Авицена, без упат. Имаат ценовник на нет http://avicenalab.com.mk/mk/Analizi
Ми се чини и ти си кај Афродита...јас сум 29+5 на 30ти закажав трет скрининг..ако не ти е проблем сподели како ќе поминеш и што ќе ти каже за пораѓај зашто и јас планирам кај неа.
Zheni bratucheda mi e vo rana bremenost no se imala napijano loratadin deka ima problem so alergija na polen. Dali e shtetno toa ginekologot i veli ne, no mene mi e chudno. Saka da pobara i vtoro mislenje no duri drugiot mesec i zakazaja vo Sistina. Ako nekoja imala vakov sluchaj neka pisi . vi blagodaram
Jas vo avicena samo rab so skrateno vreme vidi na fb, 470 krvna slika so urina ,rez ist den elektronski
Зашто не си зимате упат од матичните,? Со упат по приватниве авицена синлаб биотек нигде не плаќате за крв и урина
Тие што закажувате прегледи периодов во Систина, колку време претходно се јавувате? Околу 2 недели или има измени со состојбава?
Пиете калциум и д3 суплемент? И кој? Завчера земав jamieson calcium + D3 и другарка ме исплаши да не сум го пиела, да не се стврднел прерано черепот на бебето, пошто сум 18 сега. Страв ми е зс забите да не ми се зезнат и така имам чести проблеми со нив.
Фала ви женски , ќе одам без упат, ама не знам како работат не можам да ги добијам на тел. Ај утре пак ќе се обидам
На нивната страница има информации за работно време. Почнувајќи од 08.04.2020 година (среда), согласно спроведените мерки на надлежните институции за полициски час, ПЗУ Авицена Лабораторија во наредниот период (додека трае вонредната состојба) ќе работи со ново изменето работно време на сите 3 локации, од понеделник до петок: Локација 1 (нас. Тафталиџе) ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК Работно време од 07.00 - 13.30 часот САБОТА Неработен ден Локација 2 (нас. Аеродром) ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК Работно време од 07.00 - 13.30 часот САБОТА Неработен ден Локација 3 (Тетово) ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК Работно време од 07.00 - 13.30 часот САБОТА Неработен ден
Јана ќе се тркаме јас и ти, еден ден сме само разлика. Баш сум љубопитна која ќе се излесни прва или па може во ист ден да бидеме
Јас се јавив неколку пати за да закажам преглед за после Велигден ама ми викаат дека за тој период немаат уште распоред.
Здраво Сакав да прашам некој да не имал слично искуство. Денес искочив да се прошетам пешки и кога се вратив забележав црвенило на стомакот - од папокот надоле лево и десно, а наутро немав ништо бидејќи се мачкам секое утро. Дали мислите дека може да е од сонце? Малку паничам бидејќи немам на друго место нигде.
Претходно знам дека ѕвонев обично во понеделниците за наредната, понаредната недела, тогаш имаа распоред. Фала ти на одговорот.