Девојки, малово ептен лошо ме расклоца у канал вагинален мислам ми влезе. Мн ми е моментално доле спуштено, како клоца ја така офкам. Бев лошо седната, свиткана, сега ми е подобро дека се испружив. А земам карти да играм ова се дешава, ама вака не ме болело, дали дека е поголемо бебето веќе, ваљда не е страшно у пм... Инаку од утре 25та недела.
Jas taka go osekam cela bremenost uste nekoj den polni 31 sum se tamu mava izmegu jajnici vo kanalot ,nisko go nosam i ne prijatno e mnogu znae da zaboli ama pominuva na momenti e toa
Дааа баш така. Ама не е секој ден. Аман јас не сум имала вакви дешавки првата бременост. Ова и ми тресе стомак, ме клоца, штуца секој ден грев да те фати... И мене откако го осеќам се доле ме мава, мада и горе шета се качува дека има место уште. Ама многу непријатно е у пм.
Исто и кај мене е. Кога ќе почне со нозете по бешика да удира ,прво едната па другата нога,ко оро да игра.. мислам со ноџето ќе ми излезе од долу
Mnogu mnogu neprijatno e ,smeni polozba i se pomestuva,i ias so prvoto ne mi bese taka sega vtrovo celo vreme mi e taka ,mi kazaa nisko zazema polozba spusteno i zatoa ,ama si ima ima periodi mrda se tegne dole bas i zaboluva ama pominuva
Девојки, лажни или вистински контракции се ова? Се стврднува стомак и тоа трае може и 10тина минути, па ке ме пушти па по кратко време пак исто, дури и повеке од 10тина минути стои стврднат некогаш и 30тина. Болки имам цело време во цел стомак, исто како напад на жолчка. Да одам сега до систина или да чекам до сабајле
Да боли, на моево или нозете му се долу на бешика или од десна страна. Сега веќе тежи и боли кај и да ме удри. А цело време ниско долу го осеќам, под папок е највисоко што ме удрило.
Вистинските контракции не се зголемуваат. Значи ако била на 10 мин мин првата, наредните ќе се на пократок временски интервал, на 5 мин на пример. Ако е првата на 10, па следната на 30 мин, лажни се.
Dali primaaat na crg vo cair ? Vlagam i 9ti sega i treba naredna nedela da odam na ctg pa neznam dali primaat
И моево чудно го осеќам за разлика од првата бременост ,во рок од 5мин го осеќам доле ниско после странично ,и на моменти толку високо што мислам во желудник ќе ми влезе ,дури ме збунува искрено да ви кажам ,со првата бременост осеќав мрдање ама најчесто со газето или со нешто ќе се испрчеше нагоре само ,и јас како лејди најмногу го осеќам кога седам да е толку многу активно .