Мене ме спаси пиење на Спрајт и ме пуштија. Сега сум 15та одвреме на време ќе се напијам по 1 чаша ако осетам нешто . Веќе имав кажано на една членка и нејзе и помогна со повеаќање. Случајно доктор ми кажа дека спрајтот содржи електролити и е помош при повраќање. Вреди да пробаш па пиши дали ќе ти помогне
Само упат носи термини нема така ми кажа мене докторот. Јас сум 8 месец а од 7 веќе одам чаир и за овој месец и следниот ми рече мој термин не функционира со приоритетен.А ти си 9 месец само упат.
На последната контрола докторот ми кажа дека постелката ми е ниско всадена, делимично го препокрива внатрешното устие на цервикс. Тоа во превод значи дека ако тргне природно породување можам многу да крварам и да заврши сето тоа со хитен царски. Дали некоја имала вакво искуство?
Vcera bev kaj maticnata na posleden pregled kaj nea mi rce veke da si odam u cair na ctg ama ne mi dade nikakov upat
Bas lezev na bolnica so edna zena isto so placenta previja.znam i kazaa strogo odmaranje i primase terpija.Ostanav vo kontakt lezese od 26 nedela pa do kraj. pa si go rodi,se vo red samo so carski ja porodija.
Може веќе сте прашувале за ова, ама ме интересира како поминувате со полиција за време на викенд за полициски час, кога мора итно да отидете на преглед на Клиника, треба да се најавувате во мвр или само ви земаат податоци па на враќање им давате извештај?
Јас сум 26та и боцкам една недела стомак, една недела раце... ми кажаа дека мн повеке болело во нога, инаку се боцка во иста линија со препоноте само од надворешна страна на бутот.
Nekni bev za vreme na policiski cas nikade ne me soprea nemase nikoj ,inaku mi kazaa dokumenti da imam so sebe od klinika od pregled i da ne se javuvam da se najavuvam
Ајде едно смешно прашање Ставате ли нешто врз душек додека спиете, за ако ви пукне водењак да го заштитите, и што?
Колку често го размислував ова хахаха... Планирав водоотпорен чаршаф да купам ама прочитав дека не пука како на филм и баталив.