Време е да почнеш да се спремаш, а и многу е убаво чувството кога ќе ги средуваш алиштата Ете од понеделник оди во продавници купи си тоа што ти фали и почнувај со перење и пеглање. И веќе во 36та можеш и торбата да си ја спремиш. Мене несесерот до влезна врата ми е, ако се деси нешто само на искачање да го земам.
Fala vi na site zenski... Se napiv kafe a ne pijam voopsto i go osetiv dole nekolku pati.. Dusa mi dojde.. Sega pak go nema ama vazno se pridvizi
Ти кажаа зошто нема да работи лабораторијата во Ремедика ?Мислев таму да правам испитувања наредната недела
да по докторката денес сум 15та недела + 6 дена задутре почнувам со 5от месец а ништо стомак не ми се познава
И јас исто (( и сега кај да одам и кумбс треба да правам.... незнам зашто нема да работи, да не имаат заболени ?? Оффф не дај боже
Нели и 17та недела спаѓа во 4от месец? Јас мислам со почеток на 18та недела е 5ти месец, а по твое излегува од 17та да почне 5ти месец
Pred nekoj den bev vo remedika na pregled i od tamu me pratija vo nivnata labaratorija, i gi izvestuvaa site so doagaat od nadvor deka rabotat samo so vnatresni pacienti t.e od tamu so imaat upat za labaratorija , a so nadvoresni ne
Јас не се водам според календари, ме нервираат хаха според датата од термин си рачунам т. е почеток на месец јули влегувам во 9ти па така секој 1во во месецот си го рачунам за нов месец.
@monka_bonbonka @Среќичка ние за две недели влагаме во трето тромесечие, односно во 7ми нели? Со полни 27?
Здраво идни мамички Конечно и јас да се приклучам во ова друштво после 15 год конечно сум бремена е сега имам еден куп прашања Бремена сум со ивф трансферот ми беше на 03 април последна менс на 19 март -која недела сум ? Имам скоро секој ден слаби болки во стомакот како за добивање нормално е ? кога бевте на ехо за после ивф јас сум наредната недела ке може ло да се слушне срценце ? И овие дена од крион гелот почнаа повеке да ми излегува на бришење како парчиња бели а денеска и со малку црно ? Би ви била благодарна за одговорр