Ние бевме кај свекрвата цел месец, таму нема корона. Сега сме во Ск, се видов само само со мајка ми дека ја немав видено одамна. Се видовме на отворено она со маска и јас со маска, без контакт. Работи во центар за јавно здравје. Татко ми, сестра ми и брат ми ги немам видено мнооогу одамна.
Ние сме во целосна изолација, мажот ми не оди на раб од 12март..раб од дома. И нема сакам неќам оваа ситуација бара рестрикција на се. Биди поцврста, ако не дај боже се случи нешто цел живот ќе си префрлаш. И никој немам видено, ниту родители сестра ама тоа е
Јас не би ризикувала, посебно не па во Струга после случката вчера. Седи си таму каде што си. Како бе така те пуштиле? Ако ти продолжат стврднувањата да си отидеш уште викендов во Ск. Не сум доктор но барем инјекции за зреење да примиш. А должината на грлото ти е супер. Јас сум 27 недела па 33mm ми е.
Se izvinuvam shto prashanjeto ovde no mnogu mi e itno dali nekoja gi ima koristeno tabletite re kardio i dali ima efekt mnogu mi e itno dokolku neshto znaete ve molam odgovorete mnogu mi e itno
Ne nadevam ke se svesti sveki so praj,Struga i okolnite sela voopsto ne se bezbedni samo niknuvaat slucaevi pozitivni na korona. Samo mi e zal za maz mi sto vo najubavite momenti ne e so mene. Fala vi devojki
Ништо не правиш со вратчето... пак ќе биде дека она мислела добро и е жртва. Манипулираат, мора да се правиш глупи август и да се смешкаш. Јас незнам и секогаш сум лоша и злобна... еве ние се натегаме јас сакам нормално да раѓам а она договорила царски. Она мислела добро
Ajde pa tvojata i porogajot go dogovorila...Lele znaci kolku se mesaat nemam komentar,nemaat li popametna rabota... Pa i kolku dobro da pravis pak ne cinis
Мислиш на ReCardio? Немој да го купувате и користите. Никогаш не купувајте помошни лековити средства од непроверени брендови и кои не се продаваат во аптеки или легитимни онлајн продавници. https://www.change.org/p/tighter-co...n-online-obat-palsu-berbahaya-dan-menyesatkan
Постојано имам, блујам оган. Само сода ми помага, ама таа дуе и качува притисок. И затоа си трпам. Некогаш џвакам мастика, ама во глобала ништо не ми помага
Едно поголемо или две помали живи зрна грав да ги голтнеш. Мене тоа ми е голем спас. Или семка од маслинка...
Мислам дека некој имаше пишано дека тестенини, бел леб и сл прават киселини. Со син ми памтам имав само не знам кога почнаа. Сега сеуште не. Фала за сликите, извини што те измачив, мислев за магнезиум кажуваш
Снеже Како не ја паметам. Ми продаваме мн глупи миабети, раѓале без анестезии и сл. А јас се жалам, а со епидурал. Едно време се изгубив. Да не беше мм со мене ќе беше голема, ќе ја задавев во тие моменти.