Не за пораѓај, не се свативте. Среќичка ти вика да се пријавиш на работилницата организирана од страна на ремедика на 21.05 Инаку, чул те господ за неделата прогнозирана за пораѓај ) јас се молам бар да влезам во безбедна зона (34) и плус во ремедика да можам да си се породам
Да во систина. Јас кога закажував не ме прашаа колку бебиња, и ми наплатија 4500,600. Димчев ме гледаше конкретно.
Каква работилница мила? Мада ни у Систина не идам на предавања, не знам дали и организираат сега, ама некако не сакам збироштини...
Не знам цена, ама ме прашаа за колку бебиња. Небитно, ќе каже утре може @elcezelce ако разбере. Чисто ме заинтересира зашто прашуваат ако не им мења цена. Може временски да знаат...
Се изнасмеав @LadyC. Online е ова, во случај да си слободна тој период. Ништо не губиш, ама како сакаш јас се надевам до 38 да стасам, сигурно ќе бидам царски, имам и циста за вадење
Аааа тоа може. Епа не сум прочитала , кога вратив ми излезе линк од тоа бесплатно породување затоа реков така. Кај имаш циста?
Во ред е , само потенцирав на членката дека во бременост не се пие да не се направи некоја грешка . Инаку чај од оригано или особено маслото од оригано се препорачува за низа на здравствени проблеми, и се покажало како доста ефективно.
Цервиксот во 16та недела ми е 30мм до 35мм рече еве да го земиме. Некако не е краток? Као само со дабростон сум. Мирување не доаѓа во предвид со бебе сум што проодува. Но штом не ме испаничи значи не е толку страшно... А да знаете на сликите е копија на брат му. Исти се скроз во тоа фацињата. Но спа ми препиша за болки ги немам користено тие таблети. Земам магнезиум и фемибион. И вчера па поврајќав....
Јас до 16 недела повраќав се што ќе стаев во уста؛ Само малку лебче и јабуки јадев и слабеев а бебушко супер беше؛ Потоа минс смири и почнав да јадам, така да издрзи и потоа мозе и кај тебе ќе؟биде полесно
Не ти кажа точно колку е... од 30 до 35 има разлика Ако е 35 не е лош. Како и да е најважно е да не е под 25. Нека ти измерат пак за 4-5 недели.
Уште дупло да е премногу е искрено малце претераа со цениве приватниве ама тоа е кога ни се катастрофа државниве ќе тераме вака .
Добар ти е цервиксот Хепи А на ехо и јас кога гледам исто ми личи бебево, како истото бебе да го гледам Маже е пак второто ?