Значи ме бендисал Димчев изгледа, нема друго @LadyC Исто и јас, една од инсеминациите ја правев таму.. ме раскрвареа партал ме направија па уште јас бев крива сум се стегала па и ми се испоразвикаа. Кратка хорор приказна. Го молам само господ златен да влезам во безбедна недела со близнациве за да не бидам приморана таму да се пораѓам
Вчера бев на првото цтг, незнам дали се вистински или лажни контракции али докторката ми рече почесто ќе се гледаме.
Да треба еве денес јас пак бев не осекам ништо а пак цтг не е мирно, бебето ми е за 2 недели и 3 дена помало
Дали остана кај Афродита, царскиот кај неа ќе биде или одбра друг...јас одам кај неа за контрола ама досега никој не сподели искуство за породување кај неа.
Да кај нејзе сум она ќе ме пораѓа па ќе ти кажам искуство. Има многу закажано кај нејзе за царски ама нема членка што е во групата да сподели искуство. Можно е. Кај ќе се пораѓа? Јас сум во Ре-Медика кај Афродита
Zdravo idni mamicki kako ste mi so toploco vreme Imam prasanje do vas .. Vo pettiot mesec se pravi vtor skrining neli na eho te pregleduvaat toa go ima vo drzavna bolnica vo Skopje.. e sega da mi kaze nekoj osven vo Skopje kade i vo drugite gradovi se pravi takov skrining i kolku kosta privatno.. posto sum jas od Kicevo pa macno mi e da patuvam do Skopje blagodaram
Mozebi za tebe e smesna ama ja ne mozam da izdrzam da patuvam 2 casa do Skopje posebno po krivinite i od sto mi e tolku loso mi opajga pritisokot i dva tri dena ne mozam da si dojdam na sebe
Со оглед на тоа што вториот скрининг е особено важен, според Елена е најважниот од трите скрининзи, јас би патувала до Скопје. Секако скринингот се прави еднаш. Дали има во близина на Кичево не знам да кажам.