Да покажа, се држам засега уште не почнале јаките болки. Ама ме изненади. Овие два дена по малку бело прање и утрово кичмата ме наболуваше. Ама си реков ај нормално е. Ептен ми е страв ама само со убаво да заврши
Женски,ако има некоја која ќе се пораѓа во Тетово,прашајте дали породилиштето ке работи,има сестра од тој оддел во самоизолација поради корона во семејството.
Во ред. Те разбрав за оваа бременост 2 пати . Викам што па 2 пати . Ок И јас Нифти правев , имаш право за во Систина , ми договорија за Нифти . А така не ми се допаднаа уште по тел кога ги исконтактирав. Нападни . Сега и за матични кл.напаѓаат.
Mamicki, da vi cestitam na site koj se porodivte i ste pred poroduvanje. Uzivajte go sekoj mig so vaseto bebce ... Ehh, se bi dala da sum na vase mesto ☹ So sreka i lesno na site
Е тек сега ме фати паника денеска правев крвна слика и мокрача резултатите се во главно убави но ги виде јатрва ми и одма најде проблем демек она е докторка и се разбира повеќе од мене серумското железо ми е 33 (во главно сум со ниско железо но откако дознав дека сум бремена се трудам што повеќе да се хранам здраво) и имам + кај уробинилоген во мокрачата и одма ми створи паника дали сум имала можеби камен во жолчката или црниот дроб дали можеби некоја се нашла во ваква ситуација со вакви резултати (покачено железо и уробинилоген во мокрача и што ви кажале на доктор место нема да ме држи до четврток додека да појдам кај докторката на контрола)
Има на тритекс сега излегоа нови ама пак се обични како за спиење. https://www.facebook.com/Baby-Family-Online-Boutique-100302168022618/ Оваа страна и по нарачка може мислам сет од 3 1200 ден.