Па дома сум моментално не одам на работа дека се чуваме со ќерето,така да барем ми се погоди тоа,ама не можам да и обрнам многу внимание,само лежам
Со лесно, добредојде во клубот За мачнините мене бадеми непечени ми помагаа. Мада во глобала и јас исто како тебе бев, и најадена повраќав. Да ве поздравам Бев на контрола денес, бебе со главчето ниско, а по мерките крупно. Од утре 26+1, според апликацијава бебе треба да е околу 700 гр. а др. измери 1200гр.
апликацијата и кај мене не кажува точно баш.не се секирај. Штом виделе дека се е во ред, и не ти спомнале ништо, не се грижи. И грамовите се со +/- не се секогаш најточни
@azelea иста бев. И мене бадеми ми помагаа. Среќа моите го играа син ми, првите 12 недели бев во зимски сон. Женски, се потите ли?
Да, и на раце и на стапала и помалку на телото. Како што лежам чувстувам капки по нозе како ми се појавуваат, обично позади колената. Пиј многу течности, јас мн форсирам течности
Бидејки имаш искуство со Ивановски, каков е за порагај? Доага на повик ако е навечер и сл... сподели искуство
Досега најубаво чувство што го имам доживеано: ме клоца бебуш сабајле да се разбудам Ја замислувам ко да ми вика: ајде стани да мочкаш, нема место кај да играм
Јас, пиле, овака спијам. Првата ракавица спречува отоци, стегаат, втората и ради карпел тунел синдромот. Пробај да најдеш овакви еластични ракавици што ќе те стегаат. С'клет е, ама се навикнуваш.
Баш тука прочитав некоја членка кажуваше дека многу и помогнал спрајт.. јас касни прочитав кога веќе ми поминаа па не успеав да пробам... за главата и мене мислам дека цело прво тромесечие ме утепа ама кога ептен ми беше неиздржливо пиев парацетамол и колку толку ќе ми олеснеше.. честитки и со лесно
Јас имав пишувано за спрајт од доктор совет ми беше содржел електролити и го препорачувале при стомачен вирус или тегоби. Мене искрено ме спаси само тоа пиев до 10та недела па се средив иначе кузнај колку време ќе бев во повраќања и мачнини дефинитивно пробај @azelea
Што пиете за киселини? Мене еве трет ден како се почнати, како оган да имам во грлово. Ќе се напијам малку вода,ги нема некоја минута и пак се јавуваат.Да се напијам нешто, ама да не е апче,освен витамините не сакам друго ништо да се напијам. Некој сок што ви помогнал,храна. Во петти месец влегов од пред некој ден, утрово испитував урина во микробиологија да се надевам дека немам некоја бактерија имам уплав од антибиотици.Пиев по 2 литри сок од мелена брусница да се прочистам убаво пред да испитам.Немам користено антибиотик 10 год,неминовно е дека ќе пијам ама барем уште некој месец ако може да не пијам
Доаѓа само кажи му порано дека планираш кај него.Јас се породив сабота сабајле тргнат на викенд па дојде
Јас со бонбони и мастики преживував и пелистерка ..мене ептен ми помагаа сега влегов 6ти веќе немам. Ама кај мене мислам слаби беа само 1 2 дена имав јаки киселини...Пробај може ќе ти помогне
Девојки ги земав резултатите од брисевите што ги правев минатата недела ,излезе дека брисот за стрептокока е позитивен Искуства имате што даваат кога брисот за стрептокока е позитивен знаете ли ?
carpal tunel sy na doktor ti go dijagnoaticiraa ili? I koi ti se simptomite... Me macat dlankive se budam navecer so bolki vo niv i kako trnenje, kako da nemam cirkulacija se osekam, edvaj gi mrdam prstite kako da ne se moi pa gi masiram pa pod ladna voda i i se podobruva ...