Леле колку смирувачки ми делуваш Навистина ти благодарам Би сакала да сум и јас така самоуверена и сигурна
Она мајка не се учи како е да се биде,мајка се станува е сосема оправдано. Кога ке си дојдете дома ке се однесуваш како трето дете да ти е. Се ке знаеш да му правиш. Јас се согласувам најтежок период е бременост. Или можам да кажам сега бременост со ни бебе ни дете во комбинација. Лудило сме дома И во понеделник втор скрининг. Од денес полна 20та...си лета времето...
Има плачки, не дека не. Паники беа првите неколку дена од страв ама во секој момент знаев што треба да направам. Што вика @Happyinlove како трето да ми е. Уште па ако ви помагаат бабите ехеее, гајле немате. Ама сама со маж е послатко. Оној доручек во 7 сабајле мртва уморна, со една рака главата си ја потпирам со другата јадам или со едната го држам да цица, а со другата јадам... Љубови. Слатки маки се.
Maticniot mi kaza da pijam Darmaflora Plus Selekt. Imate nekoj pijano od ovie? Inace utre moram.Skopje da mi pravat kovid test i ke me zadrzi profesorot.Pocna pritisokot da mi se kacuva.
Тетра да, имам над 20 и ми се наоѓаат цело време. Шведски не купувај засега, ако ти каже педијатарот да ставаш широк повој ќе кажеш дома ќе ти купат. А да те спасам од перење и пеглање, има гаќички за широк повој во Виола аптеките 1200ден две има внатре,јас такви му ставам.
Sive denovi se kacuva ama dokaj 130 so 90,140 so 95 denes 150 so 100. Vozbudena sum ne vikam ne ama vika i mozda mu e vreme da izleguva pa se kacuva... Uste pa falese vcera porodole nekoja zena so pozitivna na kovid.Ostanatiot personal e vo izolacija.I sve haos vika deka e bezbedno ama mene pak sube mi e.
Da vo Re Medika.Ne znam koi se vo izolacija ne mi kaza,samo mi kaza deka toj ne e nemal kontakt i deka od site bolnici tuka ke bidam najbezbedna.
Аууууу Па вчера бев, ништо не рекоа!!!! Сигурна е информацијава? Нели ковид тест прават, како вака ?? Кои доктори? @maremaca29 ? Котларова Стојковски и Димитров вчера беа на смена јас кога бев накај 4 ч. Мене Димитров ме води, ништо не ми кажа. Кога било ова?
Ај тагнете ме кога ќе имате инфо, ние одиме на контроли таму и за малиот и јас за мене треба да одам.
Mene denes mi kaza profesorot,pola personal mi kaza deka e vo izolacija.A koj so kako ne mi spomna nisto.Da i jas bev vecera na CTG nikoj nisto ne rece.A na ovaa se porodila pa potoa i pristignal pozitiven test. Ti be devojce bese na drugoto CTG so bliznacinja?
Добро. Висок притисок секогаш е проблематичен а посебно кај бремени жени. Ама кога се следи, нема за што да се секираш.