Можеби е покасно зачнато затоа сеуште не се гледа ништо ,не се секирај добра мисла само,јас со син ми така покасно беше зачнат па се покасно се гледаше на ехо .Честитки и со лесно
Може од премор да осеќам како менструални болки? На контрола сум во 15, шубе ме изеде у пм. Инаку сум 34+1
Може, мене завчера така. Утре ќе правам крвна слика и уринокултура да проверам пак да не имам бактерија. Или е тоа или Бракстон.
Jas sum 28 +3 Veke Edna nedela nozite mi otekuvaaat i toa mnogu i mi tezat i koga se budam nautro me bolat kako da imam peshaceno cela nok. D-dmeri se ok i krvna slika i urino kultura i pritisok meram sekoj den. Maticnata mi preporaca flebaven da pijam. Dali ima nekoja iskustva so tabletite flebaven.
Да не јадеш солено навечер или семки,сончоглед нешто што е по солено може и од тоа да ти е и ако ти е топло нормално е да ти се отечени...пробај во по ладно да спиеш и ладни облоги да ставаш треба да ти помогне и нозете на високо обавезно
@K7M10J ќе вратам поназад да прочитам, ама фала најпуно. Осеќам ко со нож бодежи веќе втор трет ден онака рандом два пати у денот. Мислам премор е. Бебево башка ме сотре. @Среќичка ќе пишам мила. Ви благодарам женски.
Инфо: Пред некој ден пишав дека во Авицена е гужва заради брисеви што зимаат со корона. Па ми даде матичнава упат за Синлаб. Сега се јавив да ги прашам како се организирани ми рекоа дека се уште во ниедна нивна лабораторија не зимаат брисеви за Корона..чисто да знаете дека е сигурно таму јас па мислев и они зимаат не знам зошто.
Еве зошто Ава ни се шетала низ трудничките теми Ти реков јас сваќи ќе се сториме, ти не рано ти било, еве гледаш Не се секирај, ќе се виде и плод. Овде заради вакви ситуации првиот преглед се закажува после 7та недела. Јас бебла ја видов на 7+3, тогаш и срце слушнав. Опушти се, мисли позитивно
Синлаб мислам дека доаѓаат и дома дека зимаат крв и резултати праќаат по меил за да не се мафташ таму можеш да се јавиш и да прашаш
Па да ти кажам подобро ќе одам да не ми влегуваат дома со облека и кондури од надвор после дезинфекции 300 треба да праам ама good to know!