И подобро сеа и гужви не ти ни требаат, а богами и после пораѓај не ти требаат само гужви да прават и да се нервираш
Veruvaj nema sto ne probav teshko e sto me bolat od kolkovite do prstite inaku soleno mi e isfrleno od ishrana ni semki ni grucki nisto.pola den digam noze na visoko
Кај Афродита закажав. И Симонида е ок. Претходните ги правев кај Петрова ама немало до септември да оди на работа.
За втор платив 4400 и за првиот дали беше исто не се сеќавам ама толку отприлика. За трет ќе видиме. На 22јули сум.
Девојки како се справувате со ринитис во бременост ,цел месец сум со затнат нос и кивање не се издржува ова веќе
Освен марисол и тие што се на природна база спрејовите нема друго решение. Иста сум и јас со иста мака
Јас со првата бременост негде пола и повеќе бременост бев вака и на крај во 8 месец негде ми настрадаа ушите добив воспаление на уши па завршив на оспен .Сега валјда имав среќа па само последниве два месеци сум ваква ама некако потешко е незнам ,јас септаназал или оперил прскам по препорака од лекар колку толку помага пред спиење бар.
Правев брис за стрептокока agalactiae група б пишува е изолирана значи ја има . Како ја лекувавте и колку е опасна?
Јас пиев панцеф 10 дена и вагиналети Мелиоара ставав ,опасна е при природен пораѓај може да се пренесе од мајката на бебето и да добие инфекција на очите.
@elcezelce од стрептокока може бебето да добие воспаление на бели дробови, воспаление на мозокот и сепса.Затоа ја испитуваат при крајот на бременоста оти е сериозна. Фала ви женски ме утешивте
Дали само при пораѓај може да се пренесе или и пред. Значи при царски не? Кога се земаат антибиотици пред раѓање или од сега 35 гн сум, оти некаде читав за пред раѓање само
Па тоа и јас се мислам. Пример ако жената се отвори пред закажан царски дали така може да се пренесе. Јас ќе одам за брисеви наредна недела, ќе сум 35+.Одвај чекам
Еј, ме исплаши сега. Мене веќе два месеци ми е носот нон-стоп ко оран внатре (сува синусоидна болка имам), не ми е затнат нит па нешто посебно ми тече, ама непцето и ушите ме болат. Поврзано ми е и ако сум била долго време надвор на полен и липи, па ми се влошува состојбата. Ц витамин и марисол пијам, се отрув. Два дена сум раат, па пак иста песна. Да не се симптоми на неизлечена инфекција на уши? Едит: марисол капки ставам де
Не ми се верува ,јас навистина си имав мака со постојано затнат нос ,а тоа и те како ги оптоварува ушите ,а плус сум и со хроничен синузит и се се поврза изгледа тогаш кај мене.