Фалааа мила Систина. Ивановски ме води, кај него све правам се надевам сега во петок и цтг ќе ми прави, овие лажниве ме потепаа деновиве. Безболни ама ептен зачестија. Ај дај боже 36та да си дочекаме
Охооооо ја каснам. Се зезам, битно е нормално, не ми се деси у прва бременост затоа не знам. @Zuza28 ајдее со лесно да ни е само.
Нема везе дали имате сега. И јас немав првата бременост, па кога почнав да шикам на 3ти ден (дека цезареа) како фонтана бев. Мм ми викаше " што ти се бре убави, ама нема чепкање јадењето на син ми. Башка како си тргнала у око ќе ме испрскаш". Инаку колострум одма мислам доаѓа откако ќе се породите. Најздравото нешто. ( за тие прв пат што сте бремени еден мал хинт) Ај сега добро утро. @stoimanovskamarija ајдееее со лесно милааа. Ја почнав да се водам по тебе, ти си 8 дена пред мене. Јас од утре 35+0 сум. Нека ни е со лесно.
@Rainbowbaby честитки драга, жива и здрава да ви е @Среќичка дигам 2 прста, тука сум, океј сум освен со температутиве што си имам проблем ме подболнува кичма и доле ниско напред. Цтг мирно најверојатно се Бракстон @LadyC и јас се молам да влезам во 36та, па да се породам. Чунки ( што викаат старите ) ќе се издржи уште една недела
Официјално го најдовме бебето во мешетоЕдна недела ми е помало од терминот по циклусот.Па сега сум 6 та недела.Дури видовме и како мрдка срцеКај нас нема звуци чак на цтг ќе го чујам прв пат 28 недела.Нов термин за 4 недели добро бе кој ќе издржи толкуСо овие термините и претходно се нервирав.Мислам во првиот триместар прегледите да ги имаме на 2 недели од кеф.После кога бев 3 триместар мразев да одам особено цтг мене ме болеше Си добив и слика пак ќе си ја напишам што како било,како сум се чуствувалаТака имам со малата па ги читав пред некој ден.Убаво ми дојде на душата некој работи ги бев заборавила
Девојки ,21 недела сум неколку дена имам исцедок како вода баш.Дали е нормално тоа?го имавте ли во овој период од бременоста? Секогаш се вадам од памет кога одам и вц.
Многу ме чешаат градите. Градник никако не можам да носам, а почна и облеката да ми смета. 30+5 сум. Имал ли некој сличен проблем и како го решил?