Каде да си најдам комотни гаќи? Не се смејте, купив труднички ќе умрев во нив како со мидер стегната после земав од Силви стајл и тие не ми чинат сите со ножици ги покинав
Леле иста сум и ја се ме стега. Последно купив во сара фешн едни бабски ама баш огромна гаќа добри се погодија.
Мајка ми ми земала од бит пазар на тезгата што одамна е таму и има квалитетна долна облека,ептен ми се погодија значи.2 пара 150 ден многу квалитетен памук.Ги пуштив на 90степени не мрднаа.И јас мака мачев да најдам комотни гаќи,имам од тие трудничките ок ми беа до пред месец дена,ама сега како расте стомак ми сметаат ме стегаат.Од стружанка исто имам такви бабски ама после неколку перења се излити памукот.
@monka_bonbonka честитки, живи и здрави да сте Дали е нормално бебе цел ден да клоца? Јадев малце повеќе благо, и еве го не е прекинат. Дали има простор за грижа?
Честитки да се живи и здрави бебушките само радост да ви носат ,а тебе ти посакувам побрзо опоравување
Јас за киселини денес земав Гастро гард, џабе. Ко брашно да имав во уста, го плукнав одма Најмногу ми помага чај од нане, на 250мл водс ставам две кесички, како нова сум после испиена шоља. И за киселини,и за гадење и за прејаденост, одма ми минува
Кога???? Која недела стаса? @monka_bonbonka мон бон здрави и живи да се бебувчињата, тебе брзо опоравување.. Те чекаме во породилни кога ќе си во можност, поопширно... Ве гушкам