Ќути. Ама не е хаххх. Мислам кога не е со мене, не знаеме, може е она. Ги слушам нон стоп и се си викам моето да не е
@LadyC а баш вчера те помислив кога ќе одиш во болница .Ајде со лесно,а тоа клистирањето и мене ми беше најгрозно до цел пораѓај @Alishan30 среќен роденден драга ,до година цуца да ти ги дува свеќите
@LadyC абе и подвезици ли ти ставиле леле да кажеш дали боли земањето брис. Ете гледате јас од што се плашам?! Царскиот е најлесниот дел
Јаболко! Одма ко пресечено е. @eli.karameli ич ич не боли и не е непријатен брисот. Иде полека колку може повнатре. Не го брца у око, ја таков филм си имав. Џабе паничев
Аиии девојчиња си се исплакав за син ми. Ужасно ми фали, ќе пукнам за него. Се друго можам да издржам. И вие ќе ми фалите. Правам место на нови, највеќе од тие кои долго чекале , нив најголема предност им давам. Извинете на крај се разлигавив.
@LadyC многу секси тоа чорапите зошто ви ги облекуваат? Јас навивам да те породат утре па ќе биде синко со мојта и на @Chanell* лепотицата Ќе фалиш на темата ама пак да ни пишуваш Денес ми е исто посебен и убав ден.Пред 4 години отидов во 12ч на договорен пораѓај со провокација Никогаш не сакав на мајка да кажам ама се погодија да бидат кај нас и неможеше никако.Ме испрати жената и ми пушти јајце под робата брзу да сум се породила Без страв бевСе дотерав како да ќе одам на диско Ама па секако шетавме со маж ми ручавме, се смеевме Кога се вратив во болницата пак ме прашаа дали сакам да јадамТука нудат јадење и пиење нон стоп.Имаше три литри вода во салата за пораѓај ми рекоа да ги испијам Страв ме фати накај 21 часот кога почнав да крварам.Среќа што претходо мајка ми ми кажа дека можно е да почнам да крварам пред пораѓајот па не испаничив.Само си реков почело је почело.Така од 12 денски ми се роди малата во 01:30 на 23.07 Утре ќе ве частам за роденденот @Alishan30 среќен роденден , догодина со принцезата да си славите
@LadyC со лесно милаа ке фалите вие поискусните во темава не не заборавајте @Alishan30 Среќен роденден верувам овој ти е најубав до сега до наредниот серазбира кога принцезата ке ти ги дува свеќите
Среќен роденден @Alishan30 Јас и ти сме еден ден разлика со термините, ќе си се поддржуваме во Октомври Ако не се лажам, и @K7M10J е тука некаде..