Скриен шеќер од 24та до 28ма недела, а хемостаза и д димери по потреба, ако има некакви индикации и сега можеш да направиш. Ама добро е да си провериш и да ги контролираш ако не сега таму во 7 ми кога ќе влезеш.
А кај се удри точно? Нормално е да си заболува заштитено е бебето не верувам трена ептен да се удриш да е нешто
Горе скоро кај желудникот ама не беше ништо силно и плус вчера ептен си мрдаше и мислев нема простор за паника, ама денес се замислив дека ме здоболи малку местото се надевам само мускулот е
Нема гајле не е бебе толку високо така што сигурно местот те боли си се поднабила. Мајка ми а се удрам ми вика мачкај Невен не знам ни ја невен крема колку помага ама земи мачкај и ти бар модрица нема да ти излезе тоа сигурно
Убаво викам јас, со коронава бегаме едни од други како од лепрозен. Зошто не користиш мерки? Ако си во можност седи си дома, ем горештини се ем корона гледај си малку здравјето. Инаку може притисок, шеќер да ти паднал, практикувај носи кока кола и чоколатце секогаш.
@ni.na Не се секирај јас пред недела дена како се мавнав во стомак викам леле му ја фупнав главата на детево дури и гребаница имам ме болеше 3-4 дена и после тоа ми пројде само гребаницава остана така да не се секирај
Ај да си кажам и овде, денес 36+5 цтг мирно, плодова вода ок, протоци добри и си добив вагинален преглед со прсти. Нека ми е наздравје ама му избегав на докторот, тој викаше по мене стој не бегај... Леле луѓе, изгор ама ич не беше нежен... Бебе карлично ќе си терам уште недела две и на царски... Битно си спремив работи за во болница.. Бебе 2 800 гр.се ближи денот Д. Со лесно да ни е на сите
Дали пиете вакви б комплекс, илиобични б6 апчиња. Ги земав за навечер кога имам мачнини ама незнам дали е ок да ги пијам
Не ми дозволуваат да користам мерки. Мислам и јас шеќерот ми падна, а освен овошје избегнувам друго благо.
Se nadevam i jas deka naskoro ke mozam da ve druzam povtorno, iako zasega treba da pomine izvesen period. Posle kiretazata se custvuvam kako samo fizicki da sum prisutna, vestacka nasmevka, prazna dusa Kako i da e ovaa tema e za da se raduvate site zaedno ovde za vasite najmili, pa i nie za vas i deka ke se usrekat mnogu idni majki Inaku eve 2 meseca pominaa i se uste mi pristigaat smetki i pokraj toa sto bev na drzavna, sto plakam najvisko zdrastvo 420 fr mesecno i demek osven osnovni trosoci drugo ne se plaka. Iako kratok period sum vo Ch - skoro 2 god. mozam samo negativni raboti da kazam za zdrastvoto. Za se sto se prasa, za se sto rekoa deka e bez pari postijano stigaat smetki i toa od 3000 fr, 1500 itn. I postojano po milion pati treba da zvones za da se ispravi ili nekoja nivna greska, ili da dokazes deka imas dokument so plateno itn. Zatoa te prasav kade odis na pregledi. Vi posakuvam na site uspesna i lesna bremenost.
Најверојатно шекерот ти паднал, носи си со тебе стално чоколадце или нешто благо штом осетиш таккви симптоми апни малку и седни ќе помине. А народот таков е во нашава земја за жал...