И јас сум со истиот проблем, цела се исфрлив у задње време. Крема ја користам на Биодерма Цикабио, тука на форумов прочитав дека е безбедна, а среќа ја имав од порано. Е сеа проблемот ми е со што да го мијам лицево, денес си земав на неутрогена гел за миење,како и да е со нешто мора да го мијам. Вие со што го миете? Еве сликче од кремата, покрај другото наменета е и за проблематична кожа
Јас користам некој гел на база на алое вера незнам на која фирма е и тоник таков имам ама не ми помага само тоа,пред да останам трудна користев на vichy тоник со салицилна и стакло ми го направи лицето ама сеа не смее тоа да се користи и барам нешто замена или ке си ги носам бубуљициве и флекиве уште неколку месеци
Дали ви се случува нешто како тресење на бебето? Две три секунди повеќе пати на ден (39та недела сум)
И јас имам исто приметено може да е движење на раче или ноже ако го допира папочната врвца па да ја оттргне или икање, исто 39 полни од денес
Од кога влегов во 39 та некако денски по мрзеливи движења осеќам ... а на вечер си е активно , дали кај сите така или ова моево смени распоред инаку си беше активно цело време ... 39+4 денес сабота треба да одам на ако не бидне нешто во меѓу време,ама од шо ми е мисла ми иде уште сега да одам
Преку ден се понежни не толку јаки груби ама го осеќам често, а навечер знае да боксира и тоа не неколку минути долг период како место да не го фаќа нема зошто да се секираш сменило ритам можеби штом го осеќаш и во текот на денот и навечер се си е во ред. Доколку 24х не осетиш движење тогаш треба да отидеш на доктор , јас во помалоте недели од памет се вадев имаше денови кога многу помалку го осеќав како позаспано па ќе се размрда неколку дена ептен па пак ќе намали и се така во круг фала богу до сега се е во ред
И јас го осеќам ама некако го смени ритамот оваа недела , навечер се разигрува повеќе.. вика мм важна се прави сега дека ближи времето може и срамежлива ...тој си прави смешки ,а јас потам пребледнувам да е се во ред
Како се справувате со болка во желудникот, јас хронично си имам проблем, ама сега не смееме да пиеме никаков лек така? Како вие ја лечите болката? Ме боли премногу...
Да. Во чаша со ладна вода се става мед по желба и две лажици јаболков оцет. Убаво се промешува и се пие исто како да пиеш кафе.
Вчера бевме на цтг покажа контракции ретки но имаше иначе 38 недела сум од вчеера, дали значи дека брзо може да очекувам бидејќи вака не осеќам болки некои а и бебето послабо се движи еве два дена. Во сабота кажа ќе ме гледа.
Оваа ноќ ми беше баш напорна цело време стврднат стомак (баскет) движења слабо без болки утре имам контрола па ќе видиме