Јас одсабајле се пожалив , а сега фудбал игра ... ахх на се паничиме , вчера и јас стврднување имав ближи времето се спремаат бебушките
како се вика апликацијата, сликче ако може да ставиш. Баш пребарував апликации, една инсталирав Pregnancy ама нема ништо за симотомите ко ова што ми го пиша за твојата
Јас пред две години ја земав од маалска аптека бети или ани фарм не се сеќавам точно, околу 700,800 ден е.
Женички од денеска сум 37ма недела. Бев на цтг и ехо. Цтг супер и ехо супер но имам калцификати на планцета. Докторот не покажа загрижување (да напоменам дека сум пушач - за жал), рече дека со тоа само се поднамалува исхраната на бебето инаку бебо е 3кг200гр Некоја со сличен "проблем" т.е. дали има простор за паника?
3kg i 200g уопште не е мало 37ма недела ти е во сигурни недели .Мислам немаш простор за паника Сепак намали цигари ако можеш и ли откажи
Ако сега не ги оставам нема кога. Толку грдо ми падна, си викам каква мајка си ти за едни мо*ани цигари да си ризикуваш се. А и не пушев по многу, дали по 4ри цигари на ден, ептен ретко 5. Факт: ЦИГАРИТЕ СЕ ШТЕТНИ без разлика колку пали човек на ден туку се тешам дека веќе сум при крај па не би требало да му има некаков проблем.
Дебелки како сте? Јас се враќам од преглед од кај др.Петровска. Воопшто не беше загрижена за Хпв-то и Цин-от, само ми напомена дека најверојатно и овој пораѓај ќе е со царски ради Цин-от. Болките во стомак се само ради тоа што ја кревам малата, ми забрани и никако кревање потешко од 5кг рече. Ќе пробаме,ќе пробаме Бебе поголемо за една недела според мерки, тежи цели 125г, пердувче едно Крајниот термин за пораѓај сега е една недела порано, ќе и се брза на цуцава да излезе Ќе си изберам и ден кога да раѓам
Дали е можно од Фолната да повраќам? Цел ден бев супер, немав мачнини, откако го испив апчето после 10 минути повратив.
Ја првите 3 месеци нагони за повраќање имав коа пиев фолна...не знам дали е од тоа ама така изгледаше. А зошто....
Како мислиш 105? Нормални вредности се од 7.3- 31.3 (авицена) Мене ми помогнаа Хеферол 1х1 со вит.Ц. и домашен лек таан со мед 50:50 и семе од коприва да се направи густа смеса, плус малку лимон. По една лажичка на ден. За месец дена железото ми се качи од 6 на 12
Кога како, доста е благичко, обично земав една полна мала, некогаш и две, зависи колку можев да не ми се згади.