Да да хемоглобинот бил во прашање. Од 132 па 112 и сега 105 во 25 г. н. паднал. Пијам терапија веќе 3 дена.
Која недела си?Мене ми падна мукозен чип во 23г.н сега сум скоро 34недели. Тој може да се се регенерира повеќе пати..
Луѓе, сама сум дома и страв ме фаќа. Пола ден се чувствувам малаксана, со по некоја вртоглавица. Јадам, пијам вода, шеќерот е океј, притисокот благо опаднат (за мене) 110 со 70... Ви се случува ова? Почна анксиозност да ме фаќа веќе.
Таков е периодот не е до тебе и јас исто што се не направив и крвна слика и се и пак вртоглавици имам страв од дома сама да искочам да не паднам негде оптегни нозе и уживај уште додека можеш после нема спиење
Денес страшно ме боли желудник,како стегање па пуштање,киселини немам само болки Што пиете за таков проблем ?
Ако се сомневаш нешто лошо да си изела јаглен медицински растворен во вода...Ама па сега не знам дали смее во бременост тој
Гастрогард лежење на грб да се опушти а може и на лева страна. Да не имаш опстипација? Јас кога имам опстипација или под стрес сум била така ме боли
Пијам haemovit за хемоглобинот па да не ми е од тоа,ама веќе 10 дена го пијам а денеска прв пат ме боли желудник
И јас го пијам тој, и мене ме боли желудникот. Во исто време и магнезиум и витамин д ги заменив со апчиња наместо прашок и капки и изгледа многу апчиња ми дојдоа. Се пијам со оброк ама џабе. И не знам дали од апчињата или од големината на стомакот ама почнав да си повраќам почесто.