Како сте со кичмите? Мене ме убива не мозам полозба да најдам؛ Којзнае кога ќе дојдат болки висински дали ќе ги познаам
Јас од пред некое време почнав да имам болки во кичма ама горе под лопатките од долго стоење во место или движење, дури некогаш и нанапред ми одат во дијафрагма под ребрата. Седнувам 15 мин и ми поминуваат. Во лежење немам уште проблем, 27+ сум. Не знам до крај што ќе биде.
Бодиња да си купиш од Тритекс и Ваикики. Има попуст во рамстор Од 5ти месец почнав да купувам ,поинтензивно крај на 7ми Остана и нешто за 8,9ти ама верувај дека ќе ја немаш таа сила како во второ тромесечие Не слушај комшики,баби купи си што ти е мерак Ацеролата знаеш дека нема 1000мг витамин ц? И јас кога почнав Тотхема земав ацерола,ама случајно другарка ми кажа мислам 200мг витамин ц има. а кога пиеш препарат за железо треба од 1000мг Тотхемата ги пиев после ручек растворени во сок од боровница и одма после нив со вода витамин ц.
Девојки ме утепаа менструални болки веќе неколку саати. Кичма не ме боли. Не знам дали да одам на дежурен? Имам како розевкаст лигав исцедок, ама сабајле цтг беше мирно. И кога мочам како тап притисок
Мислам да одиш, заради исцедокот, да не е чепот. Барем така од што имам читано треба да изгледа, лигав, розевкаст. Болките постојани ти се или во интервали? Пиши што ќе направиш и со лесно Бодиња убави и евтини има и во Кали, на Лупилу. Одат во пакување 2 за 300 денари, мноооогу убав памук навистина
Оди, нека те ѕирнат (мислам дека си при крај) мене кичма неколку саати пред пораѓај дури ме здоболе,а први болки почнаа 24 часа пред пораѓај
За фанелинг/фунелинг овде го викаат затоа може и грешка го бев напишала не ми спомнаа димензии, само кажаа и запишаа дека го имам. А цервиксот околу 28 мм. Кај мене сега должината на бебчето или тоа FL што е не одговара според неделите, протоците нешто не биле ок и ептен ме вознемирија. На нет прочитав разни работи, подобро да не истражувам. До пред 3 недели беше ок со растот, сега наеднаш оваа Ти како си? Кога ќе одиш на преглед?
Добар ти е цервиксот, мислам ти си 1 недела пред мене. Се движиш кон безбедна зона. Јас ми е страв да одам кај матичната да проверев што е и како е, трета недела ми е како лежам, заради многу ново заразени со корона. Па чекам 35та да наполнам за да одам кај инвитро специјалистот, тој ми кажа тогаш да одам за преглед. За добра, добра сум и лежам. Проблем ми прави запек, па знаеше денес да ме здоболи стомак и потоа одвај отидов во вц. Сварив веднаш супа, утре баланс ќе пијам, многу ми беше страв да напнам, за да не се доотворам. Пиши што ќе направиш во петок
Ista sum vekje 2 meseci, ne se sekiraj ke izdrzime. Od kolku mg utrogestan treba? Jas od 200 navecer stavam a sabajle pijam.