@zhap4e и нискиот хемоглобин и железо даваат тахикардии. А ова со маслинките и сирењето, и јас сум на нив нонстоп. Па нема што да јадиме друго Инаку претходно и јас бев 140/100, носев холтер, и излезе во ред. Уште за тоа не примам терапија, се надевам дека нема ни ти да примаш
И јас се надевам. Ќути...само тоа грицкам плус јатки за да ме држи. Мислам душата ми доаѓа на место коа ќе штрбнам сирење и ишмукам неколку маслинки
Изгледа сите мачите маки со тврда столица и Хемороиди а јас секој ден по 2 пати се цедам од течна столица
За регулирање на столица пробајте наутро штом станете напијте се чаша вода.Потоа изедете една банана со чаша вода.Јас не верував дека бананата може да протерува ,но се уверив сама.Веќе 5месеци немам никаков проблем со столицата.
@zhap4e само замисли си да си во Германија овошјето е без вкус ,ниту благо.ГуменоТака да шеќер ретко ќе качишИст е и зеленчукот свети од убавина ама вкус Како ќе спиеш со тоа чудо? Еднаш мене ми дадоа апарат за мерење на сон само една вечер да го носам.Кабли на сите страни во нос , на гради ,на нозиБаш бомбаш самоубиец бев.Си легнав во 21 едвај во 1 заспав .Сум спала едвај до 5 станав и го фрлив Цел ден ненаспана бев
Пишав и на друга тема само никој не ми даде одговор па ајде тука да прашам Среда сум на гинеколог ќе бидам 5н 6д. Дали ќе може да се слушни срцето или е сеуште рано?
Можно е, но не се разочарувај и да не слушнете бидејќи повеќето со полна 6та и некој ден сме оделе за срценце. Се зависи кога се фатило и како напредува, ти посакувам да го слушнете во среда, тој преглед е најемотивниот
Ова никој не може да ти одговори.Кога ќе идеш ќе видиш Јас со првпто на 6+0 видовме и срце, во второто 6+0 немаше плод па за една недела се појави плодот со срце
Јас чув во 8ма тек..претходно бев во 6та имаше плод само А и ја па се мислев дека така треба дека од 8ма се слуша.. Не се оптеретувај ќе биде
Сега отворив, има опција за англиски. Ми излезе на mupirocin сиво. Само не знам кај да ги видам сите категории па да проценам сивово дали е ок или не
Ако е дозволено е зелено, сиво дава и за Ибупрофенот што би значело не е препорачлив.Пишува дека е за Стафилококни и Стрептококни бактерии во носот и устата.Подобра алтернатива немаат.За трет семестар пишува дека не е познато труење на плодот.Сигурно нема доволни студии.Ако не е итно не би го зела.
Ќе видиме матична што ќе препише, ова го имам дома, маст за нос е специјално од Бугарија нарачана и знам дека ќе ја излечи стафилокока ауреус во нос, ама пусти страв да не направам некаква штета не ја користам.
)) за следна бременост се селам таму. Раат да си грицкам безвкусни овошки тетка ми живее таму сто години. Подолго отколку тука што има живеено. Прв пат кога отидов сама на гости, моите ме натоварија со пиперки малку од тука, за да си спржи со јајце. Ми беше смешно тогаш Спиење потешко со моево. Каблите не се толку проблем колку што на секое мерење има звук ко да вибрира. У мозок ме мава, па и раката ми ја стиска. А не е убаво наместена раката и не може да измери, вклучи исклучи прави дур не ја наместам. комедии сме. И татко ми со жалење веќе ме гледа со сиве глупости.