Јас имав болки, и тоа не баш ко шо викаат слаби, туку баш ме болеше како да добивам. И за исцедокот исто ко тебе, како подмочана.
Нормално е? Некако испаничена сум. Досега немам направено ниеден ехо преглед и ко на трње сум цело време.
Јас користам ролон али џабе урлаат мишките што се вика од туширање искачаш уште не си се избришал тие веќе се усмрделе
Јас имав еден хемороид пред да се породам, и уште еден гратис истуркав за време на пороѓај. Дури и искоментира бабицата леле бре од толку напони што даваше дури и хемороид доби. Ама тоа е, не сметаат во пораѓање, само ти посакувам да не истуркаш нови при природен пораѓај. Е сега кај мене не болат и не крварат, туку само чешаат.
Ве читам за паѓањето коса, зар единствена сум што не и паѓаше ниту влакно не ми паднало, сега повеќе ми паѓа при миење после неколку години од пораѓајот Ниту проблем со потење немав. Може па во нареднава бременост ќе ми биде наплатено
Ај и јас да се надоврзам на муабетот за потењето, бремена сум 23недела од утре, забележав дека откако останав бремена баш напротив помалку се потам, ова вие што го зборувате мене ми е непознато А за пагање на косата сега не ми пага, не знам како ќе биде кога ќе се породам
Амбициозна сум и оптимист па сега со wash n go ја мијам ни маска ставам ни ништо ми сија свети мека свилена штета што толку ќе и биде
Не е толку за потењето,пот не тече само смрди и ништо не спасува додека си под туш ништо не се случува ама кога ќе искочиш како небањат мирисаш што сакаш ставај џабе е ќе си смрткаш
Против смрткање користев дезодоранс на Vichy , без алуминиум, алкохол и парабени ама некако скап ми беше па си купив Нивеа без алуминиум. И со двата ефект имаше саат време, после пак некој специфичен кисел мирис, катастрофа. Ако може некоја да прати слика кој е тој на Lush, уште тоа не сум пробала...косата и така ми стана како метла после шатирањето, сега нит сум фарбана, ниту шатирана, уште ќелава да бидам таман ко страшилоСреќа у несреќа со коронава па не се мешам многу со народ
Не знам зошто ама не се сеќавам на вакви смрткања Или имам заборавено (поминаа 6год) или ептен сум била опиена па не ми сметало Само знам дека хормоните ми беа хаос, тсх ми беше отидено 48 Не се поднесував сама, фалеше уште да почнам да касам Во оваа бременост пак ми се поти само едната мишка, на моменти ми иде да ја држам раката дигната само и само да ми се луфтира
Jas cela bremenost ne se potev ic sega vo 36 nedela pocnav, a kosa celo vreme mi pagja i svasta koristev i se otkazav. Kojznae posle poroduvanje dali ke mi ostane kosa ili i ova ke padne sto go imam...
Женски 38+4, веќе еден саат целото бебе мрда и како да удира со главата доле десно и ме боли. Кога ќе станам да шетам ми поминува. Други болки немам освен стврднувања повремени. Незнам дали да одам на дежурен? Хелп