Пиша погоре Мацка дека кај нив породилно е 2-3 месеци и мора на работа да се враќа. Затоа бара... Кај ја најде медела за 6000? Некоја промоција начека? Гледав по продавници 10-12000 ја продаваат.
Добро е @Chanell* не сум била единствена што сака веќе да раѓа Јас имам закажано веќе царски, толку ми се има стегнато душата што ми иде уште сега да одам да легнам во сала и да завршиме работа Деновиве се некои црни мисли ми се мотаат во глава, докторката дополнително ме исплаши, рече во случај на главоболка, отоци во лицето, замаглен вид или болка во стомакот да одам одма. Еве ме сега седам и само анализирам, кај и да е од мислење ќе ме фати нешто, осеќам
Вчера ги разгледував цените во Македонија и тука. Изненадена сум некои се исти, а некои работи дури поскапи. Медела тука е 110 евра, во Макефонија истата 10.400.
Не би ме зачудило искрено кај нас се е поскапо некако. Да не збориме гардероба за бебе колку се поскапи од странство
@Monella Тебе ти е опростено пошо си при крај, ама јас уште многу ќе офкам до крај, ехеее Февруари е таму негде следната година Уствару во Јануари ќе си ја родам, па не е многу
Женски некоја искуство со појас за трудници? 22 недела сум а голем стомак имам и ми тежи. Гинекологот ми вика дека можам да го носам безбеден е, само дали ќе можам да го поднесам ама некако страв ми е да не има некој несакан ефект.
Pa vo 8septemvri ne rabotea I mi rece ovoj vtornik posto e podobro 16+1dena da se napravi a vo vtornik ke sum vo 17ned
Идна сваќе не ме лути, гледај дотера до крај скоро сега хорор ќе си правеш.Гали мешко и не му ја мисли и анализираj ако нешто не е во ред сигурно ќе приметиш, ама и тие докторите место да предупредат па повеќе во мисла те стават Уживај во времето додека сте се уште тројца и гушкај синко Јас исто сакам да се породам ,а имам уште 23 недели Нон стоп го прчам мешето ама со широки блузи уште не се многу познава Грло ме гребе и кашлам.Нема вирус што не го фатив од ќерче како да одам во градинкаА одев како дете Одам во аптека и барам нешто за грло и аптекарката спремна да ми понуди еден тон пастили , а јас и додавам за трудни и жената се сецнува и вика нема ништо Ние не препорачуваме на трудници оти нема испитување врз нив и од претпазливост ништо не даваме.Добро ај ќе си купам ментол бонбони да шмукам нешто Така си шмукам ментол бонбони
И мене ме боли грло. Можам нешто да се напијам? 13+ сум. Вчера испив една чаша ладна кока кола па претпоставувам од тоа ми е.
Од ладното ти е. Затопли го грлцето малку со чај, кафе.. Мене секој ден ме болеше дека се налевав со ладно. За породувањето, не се поднесував на крај веќе. Од кожа ќе си излезев!
Здраво и живо да е, а тебе побрзо опоравување. Се сеќавам кога напиша на темава, Ме примате? Како лета време
Осетила некоја од вас прободувачка вагинална болка рано во бременост? Баш ко бодежи, неколку па поминува па пак. Што може да биде?
Од синоќа па наваму ме боли кај папокот не е нон стоп болка него боли па нема па после некое време пак, а во исто време и желудникот ме боле како да сум многу гладна. Каснам нешто и не повторно исто. Грозно чуство. Плс хелп. Инаку 39+
Здраво, да не знаете случајно дали ќе има истакнато термини месецов, ми треба за втор скрининг. Се мислам дали воопшто да чекам или да закажам приватно. 20+ сум
Јас сум 6н и 1д и такво чуство имам ќе се најадам и по не цели 5 мин гладно се чуствувам .... ако некој знае од што можи да е добро би дошол совет или што да направиме