И мене на слика ми изгледаа таквиНа крај ќе си порачаме од струмичните на Пики ... Ќе одам директ во локо кроко
Јас земав ранец од Локо Кроко, има додатоци за закачување на количка, големина супер, делува квалитетно, стандард е со повеќе прегради и посебен дел за шишиња, како и цврста подлога за пресоблекување.
Да кај неа сум Од 38ма почна со таков преглед, може ќе си се олесниш побрзо ти па нема толку прегледи да требаат..Моето не му се излегува, во понеделник на индуцирано одам
На сајтот не можа да видам кај им се продавниците...дали само во квода и ѓорче имаат? Ти во која го зема?
Јас ќе бидам со царски затоа не знам што мора да ме чепка, дури и датум избравме. Малечка и ситна е Гоца, ај белким нежни и се рачињата, а
Денес ми објаснија - се прави 2 недели порано за во случај да е излезе позитивен резултат, да има време да се третира и излечи. А на пораѓај секако со маска ќе бидеме - без разлика дали природен или царски. @Jana06 со маска беше на пораѓај? Не ми текнува некој поскоро што бил во Ремедика да каже?
Кисела Вода, а ако ја немаат бојата или моделот што го сакаш, се јавуваат во другите продавници и ќе им го донесат. Види на страната нивна, разгледај си што ќе ти фати око. Инаку, имаат и во Драчево продавница.
Во лококроко појди си на лице место има многу убави но на некои рачките им изгледаа многу слаби мене тоа ме мислеше, мислам и дизајни повеќе има
Како ќе дишеме со маска на природен пораѓај? Јас не можам по улица со маската се гушам не па на пораѓај... @Milkiway на сајтот на Локо Кроко има само неколку ранци и ташни, во продавницата мислам како повеќе избор да имаше. Јас само во Ѓорче ја знам продавницата, таму бев.
И на мене ! Не дека иам искуство ама сигурно боли дека си стегнат. Кај матичнава за брисеви со спекулм ми зема абе не осетив ништо. Ептен се опуштив дишев не мислев и толку Ама сеа последново ехо коа ми ја пикна сондата ја неубаво раширена стегната бегам по кревет ептен мислам цел ден ме болеше...
Како може на природен пораѓај да те тераат со маска, па јас ќе се загушам така, јас маска под брда кога носам ми смета и ме гуши а не па на мене. Нема шанси, може да е само за на царски маска да тераат, не верувам и на природен.
И природен со маска. Две блиски родија со маски природно. Едната на гак другата во приватна. Ја тргале на секое ама им кажувале да ја местат . Мачење.... Ни јас неможам да дишам онака во маркет а не сакам ни да замислам природно да раѓам и да ја носам
Глупости, да се пораѓаме со маски, епа зошто ќе плаќам 4000 за тест ако пак носам маска, тогаш воопшто нека не го ни правиме... Забегале и приватниве
На золва ми исто цела бременост повраќање лошење.И мене ми беше страв од исто да не ми треа 9м ама добро е помина издржи уште малку ќе ти поминат
Мала консултација ми треба. Денес на бришење после одење во тоалет имам како ептен малку розево. Ставив секојдневна да видам дали ке има повеќе. 6+3 денес Да го барам гинекологот? Има место за паника? А денес му е родененден на мм. Вечер ке ни дојдат најблиските. Легнав малку да одморам