38мата ја терам доста тешки денови ама ќе издржиме. Не му се искача изгледа се премисли ако нека потпорасне уште малце
Фала Нема да ти прават друг тест, мене ми направија само крвна слика 2 дена пред порагај. Тестот за ковид ти важи 2 недели откако ќе го направиш. Сп лесно
Па мене ми кажаа при прием правеле од тој брзиот 40мин што е и дури бев на цтг земаа на една во сестринската соба го прават чудна работа со тие нивни тестирања...
Да и мене ми се излупи ама ми се обнови и сега се топ бар се надевам Само незнам дали треба да се прави нешто за тие жолтите корички Првото и најхранливото млеко
Што ти реков јас ќе си поседи Да ме частиш хаха @Krofna* ништо јас не ги чепкам, си стојат. Ќе си паднат сами штом еве сите така викаат.
@Milkiway мене утре ми е терминот, а абер немам. Сите што беа околу мојoт термин се испродрснаа, ако и ти се породиш пред мене, ќе се расправаме!
Мене ми кажаа дека тој тест го прават во случај ако немаш направено тест за ковид и брзински го прават тој преку крв во случај да ти почне порагајот а ти да немаш тест и ти прават брзински преку крв
Јас па друго чув и на женава што и правеа веќе имаше брисеви Затоа ми имаше логика брисевите да траат 2недели Да ремедика 13.10 тебе? И јас типувам 7-8 ај да видиме @PurpleMind ајде ти крши мраз јс по тебе