за желудник исто така е добро сварен ориз и при приготвување ќе оставиш да биде со малце оризова вода јас исто така примав инф со реглан и ми препорачаа да јадам варен компир ил печен со лушпа и ориз со малу оризова вода која е нели многу здрава .. се надевам веќе тие подобро
Девојки ви благодарам на сите за советите.Си дојдов дома.Болницата беше ужас од прљваштина ако ми верувате.Преспав малце домче,грицкам плазма.Утре сме на контрола за цтг.Денес и кичмата ме растура една беља со друга у пакет си иде
Ако те растура кичмата значи дека најверојатно почело је почело, ај со лесно нека ти е само, па пиши ни
Јoy1 побргу да оздравиш, и што побргу да се гушкаш со бебчето. Јас денес бев на доктор. Се е во ред, само што синко несака да се сврте со главчето надоле. Сега сум 30+1, докторот ми рече кај првородките до 34 недела може да се заврти бебето, а после потешко. За 3 недели сум на преглед па ќе видиме. За 5 недели само 700гр сум качила, пингвинчето е 1700гр. И ја примив инекцијата за крвната група.
Ајде со лесно Joy1, многу набрзо ќе си го гушкаш бебенцето во раце!!! Се ближи првата средба, не се плаши, радувај се, ти посакувам најлесно породување
Имај лесен пораѓај Joy1 И немој да се плашиш, мисли само на она што ќе го имаш за кратко во прегратка
Само опуштено мила и со лесно, мисли само на тоа дека за многу кратко време ќе се гушнете со твојот бебуш.
Мешиња дали на некоја ви се има случено во 37-ма недела да имате како кафеав исцедок? Значи не тече туку само на гаките како капка две? Не знам што е, сега е касно да ѕвонам кај докторката ама утре и ѕвонам посабајлечки. Добра ноќ мешиња
Мила со лесно да ти биде и те чекаме во породилни приказни храбра ми си ти,ќе биде се во ред ќе видиш те гушкам и те чекаме во породилни приказни
Не би требало Чупе да е нешто страшно и јас имав еднаш кај 33 недела,ми кажаа од прелада на јајниците може јас ипсаничив одма на лекар,и ме прегледаа и се беше ок така да не се плаши ама сепак оди си на лекар за да не си ја стегаш душичката