Имам јас примано во првата бременост и да можи да се намалат движењата, освен тоа друго ништо не осетив.
Здраво девојки Незнам кај да се искажам па знам вие ќе ми ислушате Јас сум бремена 6та недела, бев и на лекар се е во ред Меѓутоа маж ми направи спермограм да види дали е се во ред со него бидејќи има примано некои хормони терапии Денес ги зема резултати и му пишува дека има мала подвижност на сперматозоидите т. Е. Asterozoospermia, така ми се чини беше Ако е така како сум бремена јас, некои работи не ми се јасни Ако има некоја што се разбира нека ми пише Фала
Честитки за бременоста Не знам зошто си загрижена...мала подвижност но ете се фатило не е дека е неплодност во прашање. Уживајте
Честитки со лесно бременост да не се секираш мала подвижност не значи дека нема подвижност воопшто ..... уживај во бременоста Јас бев останата бремена-миссед спермограм-патолошки 80% терапија 3 месеци и потоа зелено светло со 70% патолошки Муабетот ми беше можи не 100% ама 80% има проблеми со спермограмот такво време дојде уживај и гали мешко
Дај боже и кај мене да нема ништо јас сум 28 и читав дека се намаувале па реков да знам за да не се паничам
Ее фала срце да знам оти еве јас сабајле ја примив во 8 ипол и од тогаш мн малце скоро ич барем знам дека од тоа .А тоа трае неколку дена срце или ?
Намалената активност на бебето е најмногу 4-5 дена. Ќе го чуствуваш ти пак но многу поретко во денот Не е страшно не се плаши
Што мислите за Биљана Талевска- Трајановиќ од Гинекомама? Темата гинеколози немав одговор па да прашам тука. Фала
Готово душо фала ви многу мн поубо ми е вака да се консултирам иначе од сабајле до сега го имам да мн помалку почуствувано и мн е нежно мрдајнето ..
Поголема од мене незнам дали има јас сум со предходни миседи башка и оваа бременост мн тешка со крварења па ми е ме подврзаја еден тон апчина,инекции сега почнаја и контракциии ама мора ради бечево да издржам и само се молам да стасам до соодветна недела ..
Девојчиња, вие што се водите како патолошка бременост, за колку време фондот ви исплати пари? Јас еве од август месец уште си чекам...
Доволен е само на еден пливач да му се посреќи, мала подвижност сепак е подвижност Ако е збунет мт кажи му да не се буни многу, да не му дојдам