Мешковци ми треба совет што да правам со акните. Имам на долниот дел на лицето, околу брадата, ама многу, исто како кога влегов во пубертет. Дополнително ми се иритираат од маските. Не се со бело врвче, како исфрлено црвенило ми се. Ми се појавија од почеток на бременост и како одминува време сѐ повеќе ми сметаат.
И јас бев на благо, не рагираше, го нишав стомакот, џабе. Јас пред три дена пред да одам во кревет не мрдаше, бев толку уморна и заспав, се разбудив кај 2:30 бев вц се вратив и пак не мрдаше, тапа стомакот, плачи плачи од во сон, јади благо, џабе малце само мрдна и ај легнав да спијам. Синоќа и денес доста удира, се тегни. Мислам дека си расте, ако удира по малце не секирај се, утре или задутре може да удира повеќе. Витамини пиеш ли?
Има еден гел на база на Алое вера на ЛЕА мислам беше околу 200ден ( не зимај поскап и да ти нудат ист е ефектот) во зегин. Јас бев лом на грбот со ова мачкав, бидејќи на природна база и може трудници да користат, со редовно мачкање за помалце од месец се сушат и средуваат.
Мене само на подбрадокот ми искачаат како пред добивање, поткожни и болни, ама ми се губеа А сега никако да ми поминат дали дека ја прекинав рутината за чистење што си ја имав пред бременост или хормоните ми се изместени незнам
Ми е чудно малце заради тоа што од 11 до сега преку 3 дена ми се повраќаше ама тоа беше тоа и сега 3-4 дена повраќам по еднаш ама затоа денес... и ми е малце чудно ама си викам нема место за паника сабајле сум на доктор и му се јавив ми рече уште еднаш ако повратам да одам на болница
Девојки, 16 недела сум. Имам болки во препоните, денес малку појаки и траат подолго. Дали е нормално или да трчам на матичен?
Моето од 36та до 39та(кога се роди) качи скоро 400г Значи за 3 недели 400 г Одев на 3 недели, а кога имав проблем со цервиксот одев на 2