pa se nadevam, mene toa mnogu naglo mi se slucuva kako odednas nekoj da me butka, strav mi e da ne padnam duri, si vikam dali e normalno
онлајн работилница: симулација на породување, утре во 18 часот ако некој е заинтересиран: https://www.facebook.com/195134460846/posts/10157977051040847/?d=n
Имаш серии еден куп, јас имам листа која немам време да ја гледам. Батем 5 серии ме чекаат, некои пред да се роди синко почнати, некои нови.
Мамички каде испитувавте приска? Матичната ми вика на ГАК сите термини се зафатени а еве 10 е во месецот. Дали знаете кој период од месецот ги пуштаат термините за да знам кога да се јавам да ми закажат. И доколу некоја од вас имала преглед или скриниг кај Симоноида Котларова од Ремедика би ја замолила да сподели искуство. Кај неа сакам да закажам за прв скининг бидејки мојот доктор Димитров не прави скрининзи
Кој чаеви смееме да ги пиеме знае ли некој.?Јас настината бев и кашлаам си пијам само од нане камилица планински.
Јас имав скрининг кај Др Котларова презадоволна сум супер е докторката објаснува се и се си гледа и баш е позитивна нема да згрешиш цената на скрининг во ремедика е 4400
Докторката ми ја води бременоста и сум презадоволна. Се убаво објаснува, многу е посветена. Околу 15ти пуштаат термини за Ремедика (не знам за ГАК), јави се петок или од понеделник некој ден. Прв скрининг е 4000 само ехо, плус приска е исто толку.