Во врска со антиперспирантот и јас се решив за нешто на природна основа, па земав на Санте.За прв пат во животот и мене ми се случи да се замирисам, затоа го оставив и си земав на Нивеа обично.Многу подобро ми делува.Претходно цело време користев природни на Др.Хаушка, Санте, ама мислам дека сега не делуваат многу
Нема никаков докажан негативен ефект. Стави фарба за 5 до 10 мин измиј. Ќе држи помалце ама пак ќе има ефект ако ти е страв
Isto i jas vo petokot zemav,pogolemo pakovanje poeftino o vo natre edna rozeva i edna crvrna lapsula,a bea edna rozeva i edna procirna zlatna so omega 3,sostav vika isti i na upastvo i aprekarkata,a bojata e razlicna na ednite ampuli
За главоболка пијам вода повеќе, нешто благо ќе апнам, искачам на воздух... А ептен ако боли, боли и не поминува цел ден парацетамол пијам. Рексона алое вера, како што си користев.
Јас на Балеа сензитив део без алхохол и алуминиум Супер е а ставам и на белина стикот но не штити долг периид
Девојки,Фраксипаринчето,освен во стомак дали може и во рака како клексанот и ако може каде точно? Упатството од кутијата го фрлив,а не ми се "копа" по интернет да барам,сигурно има некоја што ќе може да ми помогне
1. Вода, цеден лимон, кафе со лимон, масажа, туширање наизменично со поладна-потопла вода. 2. Од гринмастер кристален антиперспирант на база на минерали. Нема никаков мирис. 100% природен е, го користев и претходно, јас сум презадоволна. Се навлажнува со вода и се нанесува под пазувите. Еден таков го користам околу 6 месеци.
Кафе, масажа со улје од алое вере, самиот мирис е убав, вода, може и со лимон неколку капки во вода, Користам Дове оригинал, мене тој ми е најубав
Јас си користам тоа што си користев и пред да останам трудна стик на Дове со кокос, еднаш ставам сабајле и раат цел ден
Да се фарбаш, јас почнав после 10та недела од прилика (тогаш ми се појавија белите влакна) да се фарбам, и се фарбав секој месец,како и претходно. Користев и пред бременоста фарба без амонијак Syoss, истата си ја продолжив и за време на бременост.
И јас од Зегин ги земав, но не ми кажа аптекарката дека се намалени моментално 920ден, вика новите се сега со нова цена, па помислив има некоја голема разлика во составот. Инаку да, така се таблета со капсула, но различна боја од предходното пакување што го користев, тогаш беа светло розева таблета со жолто-проѕирна капсула, а сега капсулата е бордо/кафена, а и другото апче е со подруга боја. @Poppins 920 ден ги земав.
Гледав на youtube видео, бремените жени во поодмината бременост ги ставаат во делот на “перничињата” на половината. Сега за сега јас во стомачето ги мавам но понатаму ќе пробам и јас
Јас од мај месец се боцкам со клексан ,од скоро со фраксипарин,можам уште ,ама нема да е за долго незнам.меше е поголемо,оптегнато нема за штипнување веќе.ке видиме ајде. Фала ти.
Дали е нормално што константно ме боле само едната града , некое време ке биде ок после пак истата...