Женски денес правев скриен шеќер, резултативе како се според вас? Иначе бев во Авицена, се седи цело време внатре, добро поминав, не беше страшно, само ми се гадеше малце дека не бев јадена, ама помина. @CareTee
Колку чини испитувањево на приватно? Се мислам дали би ми дозволиле да чекам во кола на спуштено седиште, не можам многу време во седечка позиција...
Мислам дека би ти дозволиле со оглед на твојата ситуација, ќе им кажеш, ама ако не ти е добро ќе бидеш блиску и одма да отидеш до кај нив. Многу е временски, јас 10 ипол отидов, 13:30 завршив, се мрднав од чекање, 3 саати, ама помина, се се издржува. 450 ден. платив, не можев да чекам за со упат, не ми се чекаше де.
Jas si najdov edno mesto malce nad laktot samo tamu ne mi praat grutki i se tamu gi stavam inace cela modrici
Да, напред кај мускулот, ама иглата е малечка, поткожно ќе боцне, нема да стигне до мускул. Прашај во вонтелесно, мислам дека на местото на грутките ставаа облоги од борна киселина. После боцкање не го стегај местото со памукче.
Маја,јас ги ставам назад во свадбарката на раката,ептен ретко ми се прават грутки,менувам лево десно,погоре подолу и боцкам под агол од 90,пробај така.
Јас ги ставав под прав агол во нога горен дел 3,5 месеци како на сликата ама постранично како на рака исто... вака како на сликата болеше. И во нога се прават грутки и модрици. Пред недела на трансфузиолог па ми рекоа да ги ставам во рака,таму немам ставано. Изгледа во нога побавно се апсорбираат, секој ден боцкање и пак времињата скратени. Ама додека поминат модриците на рака смени во нога. Мачкај со алвен или хепатромбин.
Аииии Луни добредојде душо, многу се изрдував девојко, браво браво жена борец, ке се дружиме до крај дај боже
Јас се мачкам од почеток, од кај 9та-10та недела, оригинал павловичева со цело шишенце АД капки, еднаш во денот тоа, и еднаш во денот уље бебешко, не се мачкав на гради, и ми се појавија пред некое време, на друго место сега за сега не ми се имаат појавено, фала богу, ама и да се појават тоа е што е, битно ќе знам дека сум пробала, и не било до мене.
Јас по препорака на биодевојка направив микс од шеа путер и бадемово масло, почнав да мачкам пред крај на прв триместар. Засега немам ништо, ама уште е рано (17+).
од каде зеде шеа путер и какво бадемово масло? мене веледата против стрии ми е при крај и сакав да земам шеа.