Не боли ,опуштисе за помалку од минута е се готово. Можеш и на кликика да ги носиш или Авицена 4 бриса се 2300ден. Мојата матична беше во изолација па брисеви зимав кај друга др.и морав приватно да си ги носам.Авицена најмногу за 48ч. имаш резултати од 4те бриса.
Исто и јас се придружувам на клубот,станав сабајле со главоболка и уште имам мислам ќе пукнам,јас и плус од утре 14 а уште сум со ппвраќање секој ден..
Скроз си во право, се што си пишала е така, ако мериш така нон стоп, ќе ти биде висок, јас а фатев да мерам висок, ќе поседам, и ќе одморам нормален, многу е важно да не се нервираме, и замараме со глупости, опуштено, и секако по здеава храна.
Јас на неколку пати во првото тромесечие имав мигренозни главоболки,после веќе не ми се појавија и супер сум од таа страна до сега фала богу,инаку мигрена ме фаќаше и претходно.Доколку не се издржува може парацетамол да земите и до две наеднаш со магнезиум и б6.
Во 9 мец се рачуна ако влезеш 36 недела или од 37 па натаму. Дали 36 недела е безбедна ако се породиш ? Од утре 35 ама 2 дена болки контракции се молам да додржиме до крај.
Подобро е да седиш таму за да не те бркаат со шербетот. Јас истп несмеев да седам, ама бодејќи се 2 во термин дозволени јас си прилегнав на троседот, другата друдница седеше на фотељата. Ова за во Авицена
Безбедна е ама бебињара ги сметаат за предвремено родени од 38ма се термински Но сепак е безбедна недела Не се секирај ја имав од 36та болки се породив 39та само што почнав прв ден
Не знам дали ти одговори некој Во синлаб правев и си чекав во кола пред лаб. Си спуштив седиште и си лежев
јас правев во ложанковски гинекологија мислам со гинеа лабараторија соработуваат 450 ден беше испитувањето , ме качиа на спрат во празна ординација со кревет ми дадоа да си легнам на секое боцкање доаѓаше сестрата да ме проверува и рече препорачливо е да седиш тука ако не ти е проблем зашто многу често има се слошувало на трудниците од гликозата што ти ја даваат па најдобро да бидеш под надзор .....
здраво женски се работи за една моја блиска личност Vi se slucilo za Tek na bremenosta na pocetok da prokkvarite skoro mesec I od so mozi da bidi
Нека оди на лекар, ке и кажат. Имаш тема крварење во бременост со повеќе искуства, може да се крвари од разни причини, ама мора да посети лекар.
Жени, ај сега малце поинакво прашање. Што користите за чистење по дома, мислам од средства за чистење, бидејќи доместос и се слично за дезинфекција ми е пресилно и мирисот ми смета, а верувам и не е добро да дишеме хемикалии толку сега во оваа состојба. Пробував нешто дома направено со сјај, лимонтус, оцет демек поприродно, ама не е тоа тоа, не чисти како што треба, посебно во wc.
Земи си од ДМ средствата има за бигор, за подови, за вц шоља сите се добри и не се јаки. Јас такви користам ,и воопшто не се скапи по 49денари.
Premnogy brzo mi letnaa mesecive prv pat koga ve druzev na forum bese prv pat koga go izgubiv bebeto sega ve druzam podolgo fala vi na site na podrska
Женска два дена сме разлика, да видиме која прва ќе се породи. Јас пукам денес едвај дишам, како корона да имам фатено хаха, а тоа бебето притиска на дијафрагма, се дуплира овие две недели во стомакот се ама апсолутно се го осеќам. Газето, грбчето, рачињата, нозете.
Јас слична темпирана бомба се осеќам кучето почна да бега од мене пола саат го молам да го погалам или да дојде до мене дали сака да ми каже нешто незнам што му стана обично по саат време сака да се гушка со мене пошо таква раса е
чекајте ме и мене и јас сум тука вчера болки од 11 до 2 вечерта , со цел памет отрчав на ургентно ме вратија , до 5 сабајле ми се смирија болките .... вика има болки на ЦТГ ама отворена многу не си ај рикверц дома