Ајде со лесно. Прочитав овде да јадеш ананас и исто да се движиш повеќе и скали качување. А исто прочитав и секс. Помагал побрзо да почне процесот ако еакулира мажот внатре. Као спермата содржи состојки што го омекнуваат грлото на матката. (Нападни го сопругот)
Ne mi se veruva deka ke gi ukinat sega, stom se pravat i dodatni restrikcii na dvizenje... Ako ne izlezat so oficijalno, novo soopstenie, Januari si go sedime doma?
Уште првиот ден на јакиве ќиселини пробав со Кока колс, дури и од неа ми беше мачно Беше ли да ти земат брис? Мене од тоа ми е многу страв, заради конците...
Да знам рано е,ама бев да се видам со докторот да ми отвори историја и да ме следи.Нека си поседе беба имам време уште. Ајде тебе со лесно
Исцеди пола лимон со малку кока кола. Мене така ми помага. Не само кока кола чиста. За брисот, не допира ништо внатре. Значи само со чепкалка поминува на вагина и околу неа. Не се ни осеќа без гајле.
Девојки, зедов резултати од крвна слика, се е уредно, освен холестеролот покачен. Никогаш претходно сум немала таков проблем, и рутинска крвна слика правев пред некој месец пред да забременам се беше океј, а сега холестеролот покачен... дали е нормално да е така поради бременоста?
Majki,jas denes bev vo cair na pregled kaj Ilievski. So bebce se e vo red,rasne uredno okolu 2400g,I CTG pravev doktorot rece odlicno e za nedelata No edna rabota me zbuni sega Do sega vo Remedika me vodea spored denot na transferot I denes sum 33+5 isto I spored aplikacijata sum tolku ,ajde ona manja vise ne mi e tolku pokazatel.,a denes isto dok.koga me prasa koga bese transferot kazav neli,plus me prasa kolku dnevni bea embrioncinjata ....I tak..tak...druga nedela izlegna 34+3,ne e mn razlika sekako 5 dena ,so toa I termin mi se pomestuva na 31.01. Sega jas da si se vodam spored ova poslednoto sto mi kazaa? Nekako taka si mislam jas Izinete sto e latinica.Kasno primetiv
Како и да се водиш ќе те следат на цтг и ехо и кога треба тогаш. Во Ремедика ме водат според циклус, денес исто ме прашаа за ден на трансфер, затоа што на ехо е 2 недели понапред со мерки , така да не верувам дека според циклус ќе биде, туку нешто измеѓу. Природно ќе се пораѓаш?
Абе бебе мое ептен успано од вчера Толку беше активно се до вчера, си мислев готово ќе излезе, а сега нагло намали движења.. Едино на чоколадото сабајле ми изреагира и пак е пасивно цел ден Дури понеделник сум на брисеви па и за цтг сакам да си прашам, болкиве зачестуваат навечер..
Која недела си. Раздвижи се кога и да мислиш дека не го осеќаш, а ако ни тогаш не осеќаш придвижување оди да те видат и пред понеделник. Гледај да лежиш на лева страна, никако на грб.
33+5 сум. Наутро кога се будам се сум на грб легната, страв ми е да не цела вечер така спијам несвесно.. Го мрдав стомакот сабајлево и не бре,неќе да мрдне. Отпосле почна онака нежно. Сега дека најадена еве го почнува да мрда ама пак е многу многу помирно него што беше деновиве. Ако е и вечерва вака уште утре одам на преглед.
Нема толку место за да мрда повеќе. Битно си го осеќаш како си мртка по малку. Они од благо најмногу се раздвижуват
Zdravo Feminki Jas Denes Se Zacleniv Na Forumot Imam Edno prasajne do vas Bremena sum 6 nedeli i 6 dena vo 4 nedela mi potvrdija bremenos mnogu bese mal nemosese da se gleda pa mi zakasa za 2 needeli i denes otidov super e bebeto 10mm se gledase no nemase srceva reakcija mi zakasa za 2 nedeli da vidime srcenceto dali toa e za zakrisenost sto nemase na 6 nedela ili deka e uste mal pa zatoa ve molam za pomos poz ❤️❤️