Мојот не чита по форуми, се распрашува инаку колку време после болките се раѓало, млеко дали ќе има за доење или не... и чита такви натписи
Да ве прашам женски си зедов маска за лице од гарниер со хијалуронска киселина е. Ме буни малце киселината, што мислите штетно е да ја користам? Немам никакви познавања на темата
Јас имам дневен и ноќен крем со хијалуронска киселина и продолжив да си го користам 6 и пол месеци еве додека сум бремена. Матичен гин.ми рече не е проблем тоа.
Немаш потреба да се сеќираш за хијалуронската киселина бидејќи таа ја имаме и во нашето тело односно во нашата кожа природно и се врзува со вода за да и даде хидратација на кожата.Можеш слободно да ја користиш,јас ја користам секој ден како серум и во кремите што ги користам ја има и се имам консултирано со дерматолог и не е штетна.
Женски да ве прашам. 36+3 сум ама денес беба е особено активна, цел стомак ми се мрда постојано се движи, се врти и клоца и имам повремени болки долу и зголемен вагинален исцедок. Дали е тоа нормално или да се јавам на доктор??
Ја мислам дека е нормално. Кај мене после 37ма недела се смири малце со клоцање. Исцедокот исто е нормален се додека не мириса лошо или чеша, или се додека не е крв во прашање. Опушти се Иначе, да не ни се породи уште некој? Јас секој преглед се надевав дека тој ден ќе биде, ама вчера ми рече дека пред јануари тешко, па се олабавив малце
Кога почнувате да користите креми против стрии? И што е најдобро да се користи по ваши искуства? Вчера нешто гледав и повеќе се збунив, немам појма што да земам.
Jas rano okolu 10-12 nedela. Kokosovo maslo mackam sabajle i navecer pavloviceva pomesana so pola sise ad kapki i vit e kapki-ovie od ampuli gi cedam znaci 3-4 ampuli stavam vo edna kutija pavloviceva. Sega za sega mislam deka nemam strii 25 sum
Ќе бидеш како мене, се жалев не мрда па сега ми надокнадува и за тие два дена што ме испаничи. Земај чоколадото до тебе, да видиш како ќе се освежи бебе одма и ќе почне да лумпува Ако пиеш газирано, една чаша кола кола и ќе има ора во меше.