Дали денес имам другарка за emotional rollercoaster? 10та недела при крај, утрото се смеев си играв со мачката, ме фатија нервози на ручек, преку караница со мм, плачки, гледање слики од свадба, и стори кај што си го сакам највеќе Доцна е за стручна помош
Мене ми е шубе во када да легнам со вода, ем колку ја чистам ем пак си викам пак може некоја бактерија се закачила Откако фатив уреоплазма од базен во Банско веќе во базен не влегувам, пусти страв
Od.aplikacii i google gladni ke.ostanete Jas si prasav mi rekoa se jadi osven tuna konzerva, ziva riba-susi i sirenja od nepasterizirano mleko. Sega gledam smokvi nekoja imase pisano ne trebalo letoto mi donesoa od dvor domasni od dojran se utepav.od jadenje epten na pocetok vo bremenost. Site.mandzi doma.mi se.pikantni so bukovec gi pravam, cips chilli jadam isto taka cela kesa. Taka da opustete se i osven ako nema druga medicinska indikacija za nejadenje nesto jadete i uzivkajte
Абе ја си гледав која храна е препорачана, со цел да не испуштам некој битен витамин или ептен да не претерам со нешто што не треба. Инаку си лапкам и паштетка и гумени а и туна ако ептен ме фати криза Знам за некои ќе звучи себично и немајчински ама нема шанси да држам некој строг режим на исхрана, посебно при нормална трудноќа
Taka de sekoj den da.imas.ovosje salata i izbalansirano da e. Nema potreba da se ustricavas ako e se.ok
А што правите со отоците? Од вчера 35та недела и не ми се отечени цело време така од време на време по неколку дена и не само стапалата него до колена ми се нозеве камен ко згрутчени и ме болат на допир
Ти си добра, 35та си, а јас 27+4 и уште сега почнаа да отекуваат и тоа цели нозе и болки огромни ми кажаа чај од магдонос но да не се претерува бидејки го намалува притисокот и лежење со кренати нозе
ауу ја и така имам низок притисок,ги држам кренати и спаѓа отокот ама моментално додека се така кренати и после пак јово на ново
Да, мене во 16 недела последно а и претходно 2-3 пати . И мене ми ги прекинаа Аспирин уште на првото крвавење.Сега сум 33 недела.Секако дека си убаво прегледана.
Zeni koa osekas ko da vibrira stomakot li e toa ikanje na bebeto? Od vcera aj sto se drma na sredina mevot ko sto ocekuvas ama i od strana kaj strukot pocna da se trese do tamu bebe ne e sigurno
Исто и јас така осеќав, сите ме убедуваа дека е бебе, а икањето ти е како пулсирање, и не трае долго.