оди и прашај си со време , јас исто од 18 та недела ме подзаболнуваше , како поодмина бременоста болката стана неподнослива и срамна коска и колк и десна нога , буквално цела карлица до пораѓај едвај одев ....прашував што е како е , нервен сноп ми викаа , главчето на бебето притиска, после пораѓај ќе помине одма болката , ама еве месец ипол како сум породена со десна нога на скали неможам да се качувам , кога лежам ми треба минимум 10 чекори да се исправам и да се разодам од болка , не е толку интензивна болката како во бременост ама не помина и уште ме мачи .....
600 denari e, i navlaka zemav 200. Pomala e od ovie drugive ama pa posle ke se najde i za beba sarenka e. Ako mi kazes kako da ja prikacam slikava ke ti pustam,ne se snajdov
I jas sakam da ja vidam... Sliki ja na tel. I odi Vo prikaci fajl, ottamu ke baras vo tvoite sliki i ke ja pustes.. Дали е памучна и колку димензии е.. Јас гледав на страната на стружанка ама не најдов, веројатно не пишува дека е за трудници..
Sarena e samata pernica i sareni navlaki imaat pamucni. Ne znam.sto polnenje e ama ja perev i brzo se isusi do parnoto
Nema samo ovaa e, jas ja vrtam obratno i ja stavam megu noze i ok mi e spienjeto. Tie drugitw mislam pola.spalna ke mi fatat i zatoa ovaa ja zemav mada ok spiev i bez nea
Некој ја има ли користено оваа перница? Ми стое цврста многу по сликите. Морам да нарачам перница под итно, цела сум укочена и мислам ми се распаѓаат бутовите од лежење.
А дали некоја го има овој дневник? Си велам да си го нарачам да се занимавам по дома. Веќе до пола ќе стигнам до бременоста додека нарачам ама сепак
Ммм убава ми изгледа, многу слична на таа што ја прикачив јас, а доста е поефтинка. Има шанси да ја измериш и да ми кажеш колку е долга. Замарам знам.