Пак некоја глупост значи, изедов мало павлаче со поминат рок од пред 2 дена, кога приметив го оставив одма, ама скоро цело го изедов, не осетив на вкус да мириса, или дека е расипана, значи многу сум забегана, сега се мислам од 9 ипол, како го изедов, така од глава не ми излегува, да не ми се деси нешто, аман веќе.
Нема ништо да ти се случи. Не паничи. Мене ми се случи неколку пати да изедам нешто со поминат рок.. Павлака, чоколадо... Немав никакви реакции..
Леле баш ти фала, ме утеши што и ти си изела а не било ништо. Не сакам да читам, сакав на матичната да и пишам, ама викам да не паничам, па си пишав тука секако, и ММ ме искара дека одма за се паничам, и на крај од психа ќе земе да ми се лоши и повраќа мислам дека.
Ништо нема да ти биде. Јас 20 години млеко в уста немам ставено, последниве 3 дена се изнапив нес кафе со млеко. Денес кога ја фрлав паковката видов дека било свежо, за варење, а не трајно. Ќе преживееме, пуста стрвост наша.
Јас ќе си умрам од болка во забов! Ми ставаа лек за умртвување нерв, не бива,боли не можам да спијам. Парацетамол не помага.
За првата бременост мачкав само кокосово масло и ни една стрија не ми се појави.. Сега планирам пак исто да се мачкам.. Срценцето го слушнавме вчера, докторката вика добро е се, сега за еден месец на скрининг и приска
Ne se sekiraj toj rok ne e definitiven toa e poveke best before znaci predlog najdobro da se izede pred toa. Ako bila rasipana pavlakata odma ke si ja osetela nezavisno od rokot sto go pisuva. Uzivaj ne si prai nervozi
Јас пред некое време изедов бисквити со чоколадно млеко со две недели поминат рок, не го видов, ништо не ми беше, среќа
Ја пола канче павлака со поминат рок од 3 дена свесно ја ставив во руска салата го видов рокот ја пробав ништо не и беше ни на вкус ни на мирис,па си ја изедовме никому ништо,и тоа не јадев само ја него и маж ми и свекор ми и свекрва ми
Мајки дали некоја од Вас е со миом во бременост.Размислувам за царски за во едно да го средам и миомот ,може ли да се изведе тоа така и пораѓај и царски или не? Фала ви
И јас така изедов канче кисело млеко со 3 недели поминат рок, и тоа "тазе" купено од маркет, па мислев ќе ми се лоши, ќе повраќам ама ништо од тоа . Без гајле, ако била расипана немало да ја јадеш од старт.
Мила бев со приотетен упут и беше др Катерина Дудесска, така некако беше презимето... Инаку планирам да одам и втор скрининг, ама уште нема термини. Јас бев четврток кај неа.
Да прашаш за бруфен , он е дозволен во бременоста , само некои недели не смееше да се пие мислам . Прашај си а матичната и напиј се ако смеиш.