Здраво јас сум 5 недела и немам никакви симптоми освен болни гради и некоја ретка подујаност во стомакот и многу желба за спиење се надевам вака лесно ќе е цела бременост
Hello женски, ве читав онака скришно некое време веќе, сега официјално да ви се придружам, бидејќи соопштив на сите, па и тука. Чекам машко бебуле на лето.
E zenski Mojata bliska prijatelka se porodi pred nekoj den vo 37+ I bas sega mi kaza deka pred da odi vo bolnica piela malce maslo za polesen poracaj I rece deka mnogu lesno se porodila ste cule I vie za masloto?!
И трудници што не пијат се породуваат лесно, не е до тоа, ама ако не ти е гадно напиј се малце, штета нема, ако ти прави да се осеќаш посмирена за пораѓајот.
И јас сум 5+5 немам никаков симтом како да не сум бремена малку градите ме болат и подуени ми се,се надевам се е во ред другата недела тек сум на контрола.
Глупости се тоа со маслото, па ананас, урми, не знам ти што.. како да не, ако сака нешто сака, ако не, што сакаш прави нема да биде, секако не зборам за провокации.
Жени до кога пиевте фемибион 1? Бев пред некој ден на контрола и гинекологот ми пишал да продолжам со фемибион 1, а сега гледам дека се препорачува од 14та недела фемибион 2. Треба да обновам залиха, моментално сум 11+4, а имам уште за до крај на неделава, па не знам што да правам.