Хахаха епа мила да ти кажам затоа и секогаш тука пишувам прво, си викам сигурно барем на некоја мамасита ќе се јави со истиот/сличен симптом и ќе ме охрабри.
Тој е детергентот, да. За флеки планирам прво со сапунче за перење да поминувам рачно, па да ги потсушувам и да собирам за перење во машина. Ќе видам како ќе оди. Можеби ќе побарам нешто специјално, ако има препораки повелете
Не ме задржаа ама ми кажаа дека трет степен ми е постелката и дека снемувам плодова вода. Во четврток пак на контрола. Нов термин Гордана вика 02.02 ама дали ќе сум издржела до тогаш За козметика јас нарачав од iherb се од weleda бебешко што имаше од козметика. Истиот течен детергент од персил се си исправ на 40
Немаат акција, јас дека порачувам често од таму свашта и полесно ми беше. Стигнаа сите работи за 2 недели
И овде да споделам Денеска се породив.Се роди душата моја.Марија Радост голема било да почувствуваш топлина од твое бебче на голо. Со лесно на сите идни мамици
Бекутан само мирисот што е салам и многу се подлажнуваат по тоа , а како разредена вода е , па ништо не ни ваде , а за составот па ... Виолета бејби течниот е подобар од него ама послаб мирис. Ариел бејби или Персил нема утка , па и мирис мхх Ариел бејби за ќерче користев и презадоволна и сега пак земав преслатко мириса , омекнувач не земав нема потреба мислам . За флеки на старт од какано третирав или со сапун за раце каков имав дома , или од гелот ќе капнев и со зеленото капаче ( што оде со некои , тоа е рапаво) ќе протриев и во машина , секоаш на дупло прање , и вадев се и флеки од кашички поеќето излеваа.