Мислам дека нема некоја врска од која фирма е. Мене бившиот гинеколог ми ги препиша магнезиум 400мг на Биоелектра (во аптеката ми дадоа од 300мг), а јас отпосле земав 400мг + б комплекс на Алкалоид и си ги менувам.
Па сега гледам имам нешто како густо бело прање ама не е тоа,ова е нешто како мрсул да кажам ваљда е тоа тој чеп. Вчера бев отворена само 1 прст,на цтг покажува контракции а ја немам никакви болки
@MorskaSirena На 17 декември почна по малку да ми паѓа,ама најверојатно дека имав преглед со рака,се породив на 6 јануари.
И ја вчера имав преглед со рака рече докторот да го омекнел грлото на матката така за да можам да се породам денес утре,а ако не се отворам доволно до петок ке мораат да ме породат царски
Јас обожавам аргета паштета па одозгора едно парче пршута Викаат дека не е добро да се јаде необработено месо али па гледам да купувам од Рамстор, знам дека таму се сигурни од Салмонела и по малце си јадам
И јас не сум прочитала дека некој пие на синерџи магнезиум +б6 ниту знам дали е цитрат ама ми прија и си терам
Јас ги пиев на почеток на бременоста но мала количина на магнезиум има 250мг а мене докторот ми кажа појаки треба над 350мг и ги сменив
Ако ме фатат некои тегоби и јас ќе земам појаки Јас толку кисело сакам вчера од мимоза салатата ги пиев на крај оцетот што останал
Да грешка сум 350мг има но не е цитрат туку е оксид тоа значи дека послабо се апсорбира во организмот
На излегување од туш се лизнав и паднав на гз позади.Не беше многу силен ударот добро се осеќам.Вечер сум на контрола да одам порано или не ? @Mantub пиши нешто ,ме смируваш ти кога ќе одговориш