Еее супер ти поминал редот...баш убаво што е се ок и што си имаш видео ...и јас имам едно од првите недели.Ајде ќе сменам мисла дај Боже да биде добро .Која недела си,осеќаш мрдкање?
Јас знам дека не се носи долна облека, туку можеш мрежести гаќи да си земеш, а влошки по препорака јас си земав ВИР од розевите.
Денес полни 20 недели Па да, од пред 4,5 дена осеќам веќе убаво мрдкање и мислам од ден на ден сс повеќе и повеќе осеќам наутро и навечер е најактивна Ти осеќаш? Која недела си ти?
И јас денес 20та полна ..па осеќам нешто ама незнам дали е тоа тоа ,нешто како жуборкање,како црева да ми кркорат ,ќе ја почекам за некој ден ваљда по конкретно ќе ме поздрави .
Така е на почеток, баш како кркорење на цревата и кај мене беше исто. После тоа кркорењето ќе стивне и ќе почне да си подмрднува. На почеток дури и нема да си сигурна дали е бебето, ама со тек на време ќе се осигуриш. Јас сум 20+5 и кај мене уште е многу слабо мрдањето. Некои денови го осеќам почесто и посилно, а некои едвај.
Ее исто сме значи, со ист термин. Супер Тоа е сигурно. И кај мене беше така, како кркорење и не бев сигурна дали тоа е тоа. Но пред некој ден поубаво ја осетив и знаев дека тоа е тоа. И сега барем еднаш во ден сигурно ја осеќам. За некој ден ќе почни и кај тебе. Баш јас мислев рано е, но вчера ми вика докторкава таман си е и бебе си е големко, а јас слаба сум ептен и затоа сум го осетила порано.
И јас се надевам дека е тоа ,и докториве рекоа после 20та...така да кај и да е треба да почне да се осеќа по убаво .Они секако внатре си уживаат се превртуваат,само што ние не ги гледаме
Девојки дали пиете овошни чаеви? Имам дома два ама и во двата видов дека има хибискус па сум во мисла дали да пијам или не... А ептен сакам да се напијам само од пуста мисла дека имам прочитано дека ен се препорачува и се немам напијано... Чај од камилица се отепав од пијање а ич не го сакав ама кога неможам друг....
Јас да, не секој ден ама пијам. Денес баш пиев таков рефус брусница на Виталиа + во состав има јаболко и хибискус, ама многу е малце за да направи штета. Исто знам од боровница да се напијам, а билни немам пиено, не знам кои смеам. Напиј си се слободно, ништо нема да ти биде, не е страшно.
Јас само од брусница пијам од Виталиа + јаболко, има и во него хибискус, но и во сите други од брусница кои ги гледав. Други се немам напиено оти и не ни сакам многу чаеви. Ама напијај си се, и јас не пијам секој ден. Па еве фала богу се си е океј. Нема штета од малку.
Фала миличка е тука има само во кесичи и на сите пишува дека содржи хибискус нема рефус-или незнам каде има хаха. А за билни се советував ми рекоја дека камилица е безбедна сепак душава ми бара овошен хаха
На почеток знаев да се напијам си пиев кога видов дека содржи хибискус се немам напиено ама вечерва сигурно една чаша ќе си направам... Фала ти мила
Zenski aj ve molam za pomosh.Pravev brisevi i ne mi e jasno kolku se vkupno. Dobiv rezultati 2 od vagina i 2 od cerviks.Zoshto se si mislam poveke se